Iată puloverul care te ţine 30 de ani! Designerul britanic Tom Cridland (25 de ani) a inventat cea mai rezistentă haină din lume folosind bumbac organic premium. Costă doar 65 de lire sterline (390 de lei), rezistă la peste 3.500 de spălări, nu doar la 300, cât rezistă un pulover normal şi este cusut manual. Printre cei care şi-au luat un pulover de la el îi amintim pe Leonardo DiCaprio, Hugh Grant, Daniel Craig, Ben Stiller, Rod Stewart, Robbie Williams şi Elton John. Hainele sunt cusute manual în Portugalia şi termenul de garanţie este de 30 de ani. Pentru comenzi speciale, preţurile sunt cuprinse între 200 şi 1.000 de lire sterline. În curând, designerul vrea să lanseze şi pantalonii care rezistă 30 de ani, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat din SUA a furat 3.400 kilograme de batoane de ciocolata. Ce au gasit politistii la scurt timp in garajul sau. Un hot din San Bernadino, California, a fost prins cu 3.401 de kilograme de batoane Mars in garajul sau, dupa ce a furat dulciurile direct din camionul firmei de distributie. Barbatul a incercat apoi sa le vanda direct din garajul sau, unde le-a depozitat, insa a incercat sa le comercializeze si online. Asa a reusit sa fie si prins, pentru ca a pus anunturi pe Facebook si pe Craigslist. "Anchetatorii au descoperit ca intregul garaj a fost transformat intr-un magazin cu aproximativ 30 de rafturi pline de cutii cu dulciuri, toate avand preturi pe ele", se mentioneaza in comunicatul oficial al politiei, anuntaStirileProtv.ro.

A vrut sa sarute un sarpe, dar sarpele n-a vrut! Momentul incredibil a fost filmat. Cu serpii nu e de joaca. Acest lucru se pare ca nu l-a inteles o tanara care si-a dorit sa sarute un sarpe si acesta a muscat-o. O tanara, plina de adrenalina, a incercat sa sarute pe cap un sarpe. Reptila, un piton urias, tinuta de ingrijitorul sau, s-a speriat si intr-o clipita a muscat-o de fata pe femeie. Momentul cu pricina a fost filmat de un prieten de-al tinerei si filmul a ajuns viral pe Internet. "E nebuna!", au spus internautii la unison. Au existat insa si cativa curajosi care au mentionat: "Si eu as fi incercat". Postata pe site-ul liveleak.com, inregistrarea a adunat peste 100.000 de vizualizari, informeazaLibertatea.

Destin agitat pentru barbatul gravid. Thomas Beatie a divortat, iar acum se recasatoreste. Noua si marea lui dragoste. A fost femeie, a devenit barbat, si-a pastrat organele reproducatoare, a nascut trei copii, a fost casatorit, a divortat si acum se pregateste pentru o noua casnicie. Celebrul Thomas Beatie, care, pana la 24 de ani a fost femeie, are o poveste de viata ce este in prim-planul presei din SUA si din toata lumea. Barbatul gravid, asa cum este cunoscut pe mapamond, tocmai a divortat recent de fosta sotie Nancy. Despartirea nu a fost usoara, cei doi fiind implicati in numeroase scandaluri. Separati in 2012, cei doi au avut parte de un un final agitat, care a fost intens mediatizat de presa tabloida americana. "Am fluturat steagul alb pentru ca divortul sa fie finalizat", a spus Beatie, care planuieste sa se recasatoreasca. Aleasa inimii sale este Amber Nicholas, scrieEVZ.

El are de executat 334 de ani de inchisoare. Un tanar hacker turc a reusit o performanta demna de Cartea Recordurilor, asta daca si infractiunile ar avea un registru special in care sa te poti lauda cu "realizarea" ta. Duminica, 10 ianuarie, justitia din Turcia a decis aplicarea unei pedepse exemplare pentru un tanar hacker, pasionat de frauda bancara pe internet. Onur Kopcak a fost condamnat la 135 de ani de inchisoare pentru ca a furat informatiile bancare a 11 carduri de credit, pe care le-a vandut mai departe unor alti "pasionati". Sentinta se cumuleaza cu una din 2013, cand acelasi tanar fusese gasit vinovat si condamnat la 199 de ani, 7 luni si 10 zile de inchisoare pentru acelasi tip de infractiune. Kopcak va fi nevoit astfel sa stea 334 de ani in puscarie, anuntaClick.