Calugar budist, jefuit in timp ce cumpara bilete la loterie. Camerele de supraveghere ale unei benzinarii din Philadelphia au inregistrat cateva imagini surprinzatoare. Un calugar budist a incercat sa opreasca un hot care i-a furat portofelul in timp ce acesta isi incerca norocul la loterie. Furtul a avut loc duminica, 3 ianuarie, iar politia a confirmat ca barbatului in varsta de de 61 de ani i-a fost sustras un portofel in care avea 350 de dolari. Budistul a incercat sa il prinda pe infractor, insa nu a reusit sa il ajunga din urma, fiind impins de cel ce a profitat de conditiile nefavorabile victimei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ciudatenia care a uimit tot internetul. Cum arata porcul cu fata de maimuta. Un porc cu cap de maimuta a uimit oamenii dintr-un oras cubanez, care s-au adunat pentru a-l vedea si a-l fotografia. Videoclipul in care animalul strange multimi in jurul sau pe strazile din orasul Ciego de Avila face furori de internet. Potrivit mass-mediei locale, porcul s-a nascut cu o malformatie din cauza careia arata ca o maimuta. Tot din aceasta cauza, animalul a trait doar patru zile, relateaza Daily Mail. A fost suficient insa pentru a deveni celebru, fiind o noutate pentru multi dintre privitori, anuntaStirileProtv.ro.

Doua femei s-au batut in fundul gol, in strada! Prietenii le-au filmat. Doua femei au fost surprinse in timp ce se certau si se bateau ca la usa cortului, chiar in mijlocul strazii. Cele doua au uitat complet de inhibitii si au facut abstractie de prezenta prietenilor si cunostintelor lor, si au inceput sa isi imparta pumni si palme. Venind, cel mai probabil, de la o petrecere, cele doua au inceput scandalul chiar daca erau imbracate in tinute de seara, scurte, care la o miscare neatenta, ar fi putut dezgoli tot. Asta s-a si intamplat, pentru ca atunci cand au ajuns sa se incaiere pe jos, cele doua au ramas in fundul gol, la propriu, pentru ca nu purtau nici lenjerie intima. Totul s-a intamplat in Aberdeen, Scotia, potrivit The Sun. Prietenii lor au incercat sa intervina, insa unii dintre ei au preferat sa stea pe margine si sa filmeze. Imaginile au ajuns pe o retea sociala, unde au facut inconjurul internetului, informeazaClick.

A parcat masina pentru cateva ore si cand s-a intors a gasit un bloc de gheata. Fanii fotbalului american sunt greu de stapanit atunci cand la TV se difuzeaza un meci. Cam asa am putea descrie inceputul povestii de astazi. Totul a pornit cu un meci din NFL si cu o parcare neinspirata in Hamburg, New York. Soferul ghinionist a lasat masina in parcarea unui restaurant, iar cand s-a intors a gasit un bloc mare de gheata. Masina se afla parcata foarte aproape de malul lacului Erie, iar valurile provocate de rafalele puternice de vant si cele 10 grade Celsius cu minus au dust la transformarea completa a masinii, scrieLibertatea.

A furat un piton lung de aproape un metru si l-a ascuns in pantaloni. Este incredibil ce s-a intamplat in momentele urmatoare. Cu sarpele in pantaloni! In aceasta ipostaza rusinoasa si amuzanta deopotriva a fost surprins un hot din Oregon. Camerele de supraveghere au inregistrat derularea faptelor. Individul a profitat de faptul ca niciun angajat nu se afla in preajma custilor pentru reptile si si-a pus planul in actiune. A luat pitonul, lung de aproape un metru, si l-a ascuns in partea din fata a pantalonilor. Apoi a plecat, ca si cum nimic nu s-ar fi petrecut. Sarpele face parte dintr-o specie rara si era scos la vanzare cu 200 de dolari. Politistii il cauta pe individ. Proprietarii magazinului spun ca hotul a avut noroc intrucat reptilele doar ce fusesera hranite, anuntaStirileProtv.ro.