1. Femeile ar renunta la sex pentru... imbracaminte! Potrivit unui studiu american, majoritatea femeilor ar renunta la sex pentru 15 luni de zile daca le-ar reinnoi cineva garderaba, relateaza Romantica.

2. Femeile si barbatii simt aceeasi placere cand fac sex. S-a observat ca in timpul actului sexual urmasele femeile ating, in medie, gradul maxim de excitare dupa 734 de secunde, iar partenerii lor in 665 de secunde. Concluzia cercetatorilor a fost ca diferenta e mult prea mica pentru a fi luata in calcul si ca femeile si barbatii simt aceeasi placere cand fac sex, scrie Libertatea.

3. Profa de sex oral amentinta elevul care a denuntat-o. Cadrul didactic de la Scoala Generala din Filiasi se razbuna pe elevi, dupa ce acestia au povestit, pentru Cancan, ca ar fi surprins-o in timpul unei partide de sex oral la discoteca.

4. Bancă pentru prostituate în India. O bancă destinată creditării prostituatelor din oraşul indian Mumbai s-a dovedit a fi un succes nesperat. Banca acordă credite pentru a le ajuta pe femei să-şi cumpere libertatea din bordeluri şi pentru a-şi plăti proxeneţii, relateaza Click.

5. Papagalul dependent de whisky. Pickachu, un papagal din Mare Britanie consuma zilnic un pahar de "Gordon's" impreuna cu stapanii lui, dupa care incepe sa cante. Cateodata, cand intrece masura, Pickachu mai si musca, dar stapanii lui nu se supara pe el, scrie Cancan.

6. Peruci Britney pentru pisici. Potrivit ziarului Cancan, o mare admiratoare a lui Britney Spears, americanca Julie Jackson a creat o colectie de peruci pentru pisici, inspirata de pasiunea cantaretei pentru parul fals.

7. Cocktail de 48.000 de euro. Băutura, numită Flawless, costă 48.500 de euro şi poate fi găsită în barul Movida. Preţul se datorează faptului că băutura e servită cu un diamant de 11 carate, scrie Click.

8. Omul cu 126 de piercinguri. Un german si-a facut 126 de piercinguri pe fata ca sa atraga atentia asupra lui la Expozitia Internationala de Tatuaje si Piercinguri care a avut loc la Berlin, relateaza Cancan.

9. Hugh Grant, prins la prostituate. Actorul britanic a petrecut o vacanta fierbinte in Spania, in compania femeilor de moravuri usoare, informeaza Cancan.

10. Patronul unui restaurant din Germania a găsit o soluţie neobişnuită pentru fumătorii înrăiţi, care nu vor mai fi nevoiţi să stea în frig pentru a-şi satisface viciul. Acesta a dat trei găuri în peretele restaurantului astfel încât fumătorii vor scoate afară doar capul şi mâinile, restul corpului stând confortabil la căldură, scrie Click.