ISIS isi face aplicatie pe mobil. Statul Islamic vrea sa lanseze o aplicatie Android pentru o comunicare mai eficienta intre membrii gruparii. Cea mai temuta organizatie terorista a momentului va avea aplicatie de Android, folosita pentru comunicatii securizate intre membrii gruparii, distribuirea mesajelor propagandistice si coordonarea atacurilor teroriste. Deloc intamplatoare, aparitia aplicatiei distribuita prin canale neoficiale sub numele "Alrawi" este o consecinta a presiunilor exercitate de guvernele lumii pentru suprimarea comunicatiilor desfasurate prin mijloace conventionale, folosind infrastructura retelelor de socializare si aplicatii de genul WhatsApp, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul pentru care un rus a vrut sa apara pe permisul de conducere cu o strecuratoare pe cap. Ce pateste daca o da jos. Un barbat din Rusia a avut o solicitare inedita pentru poza din permisul de conducere. Odata cu dorinta sa insa, are de indeplinit o cerinta la fel de neobisnuita, pentru a nu-si pierde carnetul. Andrei Filin iubeste atat de mult pastele, incat a solicitat ca in poza din carnet sa aiba pe cap o strecuratoare galbena, crosetata. Guvernul i-a acceptat dorinta, insa i-a impus sa o poarte in permanenta, atunci cand conduce. In caz contrar, permisul ii va fi luat, relateaza metro.co.uk. Potrivit sursei citate, Andrei este adept al curentului numit pastafarianism. Credinta principala a pastafarianismului este ca Monstrul Zburator de Spaghete a creat Universul dupa ce a baut o cantitate mare de bere. Toate problemele si imperfectiunile se datoreaza acestui lucru. Statul Utah din SUA a recunoscut Pastafarianismul ca religie legala, anuntaStirileProtv.ro.

Au vrut sa fie sexy, dar s-au facut de ras. Top 10 rusoaice "senzuale". "Cu senzualitatea nu te nasti"! Cam la aceasta concluzie ajungem cand vedem unele fotografii publicate pe internet. Cum cele mai amuzante filmulete vin cu precadere din Rusia, era de asteptat ca si rusoaicele sa fie pe primele locuri la capitolul "senzualitate". Fetele au incercat, acum daca le-a iesit sau nu, o sa decideti dumneavoastra. Rusia este o tara care ne surprinde adesea. Pamantul contrastelor, unde oamenii mananca la micul dejun caviar, conduc masini blindate si sunt capabili daca doresc sa lase fara gaz o jumatate de continent, este populat totodata de oameni simpli care incearca sa isi traiasca viata in cel mai usor mod cu putinta si de ce nu sa o condimenteze din cand in cand. Vorbim despre rusoiacele care probabil nemultumite de viata de cuplu nu se plafoneaza, ci incearca sa trezeasca instinctele masculilor de langa ele. Machiate, aranjate, fetele pozeaza sexy, poate el nu va mai fi asa indiferent. Mai jos gasiti top 10 incercari de poze senzuale culese de pe internet in care apar rusoaice, informeazaClick.

Cum au invins dependenta de alcool locuitorii unui sat. Locuitorii satului Marottichal din India erau dependenti de alcool, in perioada 1960 - 1970. Cu toate acestea, ei au reusit sa invinga dependenta de alcool cu sah. Astfel, locuitorii dependenti de alcool au ales sa inlocuiasca alcoolul cu sahul. C. Unnikrishnan, o persoana extrem de pasionata sah, a inceput sa ofere lectii gratuite satenilor, 90% dintre locuitorii din Marottichal fiind in prezent jucatori de sah, scrie rador.ro. Ba mai mult, pasiunea pentru sah a fost transmisa din generatie in generatie. In prezent, localitatea Marottichal din India a ajuns sa fie cunoscuta ca "Chess Village" datorita numarului foarte mare de cetateni care stiu si aleg sa joace in continuare sah, scrieLibertatea.

Aroganta in traficul din Ploiesti. Un sofer s-a plimbat cu masina decapotata, la -2 grade, pe ninsoare. Soferul unei masini sport decapotabile a uimit pe toata lumea, duminica, in traficul din Ploiesti, unde si-a facut aparitia, pe viscol, fara acoperis. Desi afara erau -2 grade, soferul s-a plimbat cu masina decapotata prin oras, conform unor fotografii surprinse de un martor, care a trimis imaginile presei locale. In fotografie se poate vedea cum soferul isi protejeaza capul de ninsoare cu ajutorul unei glugi, anuntaStirileProtv.ro.