Cea mai batrana femeie din lume dezvaluie reteta "tineretii vesnice": multa dragoste si fara tigari! Membrii unei familii din Argentina pretind ca au in "clan" cea mai batrana femeie din lume, in varsta de 118 ani. Celina del Carmen Olea sustine ca reteta "tineretii vesnice" e un mixt format din munca multa, plimbari prelungite si... multa dragoste! Celina este mama a 12 copii si bunica pentru... "mult mai multi". Femeia traieste in Buenos Aires cu fiul ei Alberto si spune ca a reusit sa ajunga la venerabila varsta iubind mult si neatingandu-se de tutun. Potrivit certificatului de nastere, Celina del Carmen Olea s-a nascut pe 15 februarie 1897, ceea ce inseamna ca se pregateste sa implineasca" 119 ani! Femeia a avut toata viata plina de oameni dragi alaturi, mai ales ca a nascut 12 copii , a adoptat si a ingrijit multi altii. La ce "colectiv" s-a format in jurul ei, a pierdut insa sirul nepotilor, stranepotilor, stra-stranepotilor" Intr-un interviu acordat Daily Mail, batrana a declarat ca nu s-a atins niciodata de pastile, insa azi se afla intr-un scaun cu rotile si isi trateaza o boala de care sufera la ochi cu multe creme, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata britanica dependenta de fitness, care iese in oras numai cu barbati tineri. Are cate 3 intalniri pe saptamana. Pauline Yong, o femeie in varsta de 55 de ani din Marea Britanie si cu doi copii acasa, a declarat ca iese la intalniri cu barbati si cu 20 de ani mai tineri decat ea, in timp ce baiatul ei adolescent sta acasa, pe net. Pauline face atletism si participa la competitii de fitness. Ea le-a spus jurnalistilor de la Daily Mail ca de cand a divortat iese si de trei ori pe saptamana la intalniri cu barbati cunoscuti pe reteaua de socializare Tinder. In timp ce mezinul ei Craig, in varsta de 19 ani, prefera sa stea acasa si sa vorbeasca cu prietenii pe net, Pauline iese la intalniri de o noapte si marturiseste ca isi mai roaga baiatul sa o duca acasa cu masina atunci cand a baut prea mult, dar nu discuta cu el detalii despre viata amoroasa, anuntaStirileProtv.ro.

Si-a uitat sotia in benzinarie. A observat acest lucru dupa 100 de kilometri. Dupa o vacanta petrecuta in Brazilia, Samuel, un sofer argentinian si sotia sa Claudia, au oprit la o benzinarie pentru realimentare si pentru o scurta pauza. Din nefericire, dupa ce a alimentat, barbatul s-a urcat la volan si a plecat catre casa. Abia dupa ce a parcurs 100 de kilometri a realizat ca si-a uitat sotia in benzinaria cu pricina. Un alt lucru intersant este acela ca pe scaunul din dreapta se afla baiatul celor doi, in varsta de 14 ani. Adolescentul era mult prea ocupat cu butonatul smartphone-ului si nu a observat nici el lipsa mamei. In apararea lui Samuel trebuie sa mentionam faptul ca in prima parte a calatoriei sotia a dormit pe bancheta din spate, iar aceasta s-a trezit in timp ce barbatul facea plinul. Dupa cateva ore, barbatul a revenit in benzinarie pentru a-si recupera sotia, informeazaAuto-Bild.ro.

Acestea sunt cele mai slabe 25 de parole! Daca ai una, trebuie sa o schimbi acum!Parolele cele mai previzibile de pe internet, de genul "1-2-3-4-5-6", nu s-au schimbat la nivel mondial in ciuda avertismentelor referitoare la riscurile de piratare a conturilor de posta electronica sau bancare, releva un studiu publicat ieri. Raportul anual al firmei americane de securitate informatica "SplashData", bazat pe datele a peste doua milioane de conturi ale caror informatii au fost dezvaluite ilegal pe internet, arata ca alte parole extrem de folosite si la fel de usor de ghicit de catre hackeri sunt "password" ("parola", in limba engleza) sau "qwerty" (primele cinci litere ale tastaturii din mai multe limbi). Un alt exemplu este "1-2-3-4-5-6-7-8", utilizat pe site-urile care cer parole cu mai multe caractere pentru a face mai dificila decodarea acestora, scrieLibertatea.

Cum iesise imbracata o tanara din SUA la -33 de grade Celsius. Elizabeth Luebke se afla la o petrecere, dar s-a certat cu cativa prieteni si a decis sa plece imbracata doar intr-o pereche de pantaloni scurti si un maiou, pe un ger cumplit, scrie jezebel.com. Tanara de 21 de ani a fost gasita moarta a doua zi de dimineata. Amicii fetei povestesc ca aceasta era obisnuita sa bea pana intra in coma alcoolica, dar ca nu mai pusese gura pe alcool de cateva saptamani. Pe 19 decembrie, tanara anuntase pe Facebook ca a renuntat complet la alcool: "Sunt fericita sa pot spune ca este aproape o luna de cand m-am trezit si mi-am dat seama ca nu mai vreau sa beau deloc. Asa ca acum nu o mai fac", anuntaStirileProtv.ro.