Soarta nu i-a surâs decât patru ani! ”Omul-bormașină” s-a întors vedetă printre gunoaie. Românii pot avea talent dar tot meseria e de bază! Doar patru ani s-a bucurat de dulcea celebritate semifinalistul emisiunii ”Românii au talent” Tudorel Popa. După ce a fost aplaudat de o țară întreagă și a dat mii de autografe, ”omul-bormașină” s-a reangajat la salubrizare, loc de unde a plecat să caute faima în 2012,scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Scene de cosmar intr-un oras din SUA. Un taximetrist si-a salvat la limita pasagerul, dupa ce masina a luat foc. Un barbat a filmat cum un taximetru a luat foc si a ars ca o torta, chiar in fata blocului sau. Soferul a reusit sa-si salveze pasagera, o femeie in varsta, pe care tocmai o adusese acasa. Parbrizul masinii a fost spulberat de o explozie,noteaza Stirile Pro TV.

A găsit o casă părăsită, a intrat în ea şi, câteva secunde mai târziu, a regretat AMARNIC. Era... Aventura unui bărbat, cunoscut sub numele de Durnse pe reţelele de socializare unde a fost făcută publică povestea, pare desprinsă din filmele de groază. Fotografiile au fost făcute când bărbatul avea doar 15 ani. Nu se ştie, însă, de ce a aşteptat până acum,informeaza Realitatea.

Si-a gasit sosia pe internet si au decis sa investigheze daca sunt rude. Ce au descoperit dupa ce si-au analizat ADN-ul. Niamh Geaney, o tanara de 26 de ani din Irlanda, si-a gasit mai multe sosii pe internet. Surpriza cea mai mare a fost cand a descoperit o alta tanara care locuia foarte aproape de ea si era de aceeasi varsta,potrivit Stirile Pro TV.

Misteriosul caz al pensionarului ratacit intr-un sat uitat de lume. De ce raman surprinsi oamenii cand il aud vorbind. Un pensionar misterios, care vorbeste cand cu accent american, cand cu accent canadian, a fost gasit ratacind in deriva printr-un satuc izolat din Marea Britanie. Pe 7 noiembrie anul trecut, doi trecatori au dat peste un batranel dezorientat care s-a prezentat cu numele de Roger Curry, dar care nu stia de unde vine sau unde se afla. Evenimentul, care i-a lasat pe politistii locali cu gura cascata, s-a petrecut in satucul Credenhill din Herefordshire, Marea Britanie,mentioneaza Stirile Pro TV.