Ce reuseste sa faca un barbat cu dozele de bere, te lasa mut de uimire E unic in lume! Jamie Keeton, un american de 47 de ani din Illinois, a devenit vedeta si face bani din cauza unei boli rare de piele. Acestuia i se lipesc de fata si de scalp diverse obiecte, precum doze, sticle si pahare. Barbatul a fost poreclit "Can Head" sau "Omul ventuza", iar boala nu doar ca l-a facut celebru, dar i-a adus si un loc in Cartea Recordurilor, fiind omul care poate sa duca cele mai multe obiecte pe cap. Aceasta abilitate ii asigura practic si traiul, pentru ca oameni din intreaga lume platesc sa vada acest fenomen care il face unic in lume. Keeton se lauda ca face in jur de 1.000 de dolari pe luna, iar daca isi inchiriaza capul pentru reclame ajunge si la 8.000 de dolari, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O batrana singura din Serbia a mostenit o avere, dar a decis sa o doneze. Femeia spune ca are nevoie doar de paine, apa si lemne de foc O batrana din Serbia care traieste izolata de societate a mostenit peste o jumatate de milion de euro dupa moartea sotului ei, dar a decis sa doneze toti banii. Marija Zlatic are 86 de ani si traieste intr-o coliba de chirpici intr-o zona muntoasa din estul Serbiei. Femeia a aflat in urma cu cinci ani ca sotul ei, de care se separase si care traia in Australia, a decedat. Ea l-a rugat pe un vecin sa afle mai multe informatii, insa abia anul trecut a descoperit ca a mostenit o avere impresionanta. Batrana a decis sa doneze toti banii comunitatii care are grija de ea. "Nu am neovoie de banii mei. Este suficient pentru mine sa am paine, apa si lemne cu care sa ma incalzesc iarna", a declarat ea unui site local, citat de BBC, conform Adevarul.

A crezut ca prietenii ii fac o gluma cand a vazut un crocodil la el in piscina. Ce s-a intamplat insa dupa cateva minute De un musafir nepoftit a avut parte un barbat din Florida. S-a trezit in piscina din curte cu un crocodil. Omul s-a mutat de curand acolo si a crezut ca cineva ii face o gluma si ca animalul este de fapt o jucarie. Dar cand reptila a parasit piscina, gazda si-a dat seama ca este cat se poate de real totul si ca trebuie sa ia masuri. Pana s-au dezmeticit cei veniti sa-l ajute pe barbat, crocodilul s-a retras si a disparut in apele oceanului, aflat in apropiere, infrormeaza Stirile ProTv.

A dat 53 de milioane $ sa-si scape sotia de rau de mare Are in conturi peste 1,1 miliarde de dolari, dar cel mai pretios lucru din viata lui este sotia. Asta a gandit Nicky Candy (43 de ani) cand i-a facut cadou sotiei sale Holly (32 de ani) iahtul de lux Benetti. Cand ai toata lumea la picioare iti permiti "tratamente" exorbitante pentru fobiile sotiei. Nicky Candy detine impreuna cu fratele sau, Christian, agentia imobiliara de proprietati de lux Candy&Candy, cu sediul central in Londra, Marea Britanie. Dupa ce au strans o avere impresionanta din vanzarea de terenuri in intreaga lume, fratii s-au dedicat intru totul familiilor lor. La 29 septembrie 2012, Nick s-a casatorit cu fotomodelul australian Holly Valance, in Bevely Hills, California. La scurt timp a venit pe lume micutul Luka. Desi Nick adora croazierele, Holly nu l-a insotit niciodata in largul marii pentru ca are rau de mare. Recent, el i-a cumparat "palatul plutitor" Benetti pe care a cheltuit 53 de milioane de dolari. Insa cand sa se suie pe el, Holly a simtit ca ii vine sa vomite. A fost nevoie ca Nick sa il sune pe expertul in hipnoza Paul McKenna (52 de ani) ca s-o "repare", scrie Click.

Lasa-ti barba ca sa nu te mai imbolnavesti S-a demonstrat stiintific: barbatii care poarta obrazul ras sunt mai predispusi la infectii si boli decat barbosii. Si asta nu pentru ca "blana" faciala ar tine cald. Ci datorita milioanelor de bacterii care se adapostesc in barba si care obliga organismul sa dezvolte anticorpii necesari luptei impotriva bolilor. 10% din barbieriti au pe fata colonii de stafilococi aurii care provoaca infectii respiratorii si intoxicatii alimentare. Doctorul Adam Robert de la Universitatea din Londra a analizat 100 de tipuri de bacterii crescute in barba. Cu ajutorul rezultatelor recoltate a demarat un proiect prin care sa produca antibiotice mai puternice, capabile sa lupte cu infectiile severe, anunta Click.