Cum au celebrat braziliencele "Ziua Fara Sutien"! Imagini incendiare. Ziua de 24 februarie a fost una vesela pentru barbatii din Rio De Janeiro, pentru ca braziliencele din sudul orasului au celebrat "Ziua Fara Sutien". Iar ce loc mai potrivit pentru o astfel de ocazie, decat plaja Ipanema? Evenimentul topless s-a desfasurat duminica (24 ianuarie) si a avut un scop inedit. Braziliencele au zburdat pe plaja in sanii goi pentru a onora femeile care au suferit de cancer la san. Iata cateva imagini din Rio de Janeiro. S-au relaxat la soare si si-au eliberat sanii din sutiene, iar totul pentru o cauza nobila. Femeile care au participat la eveniment s-au simtit in largul lor, si nu si-au ascuns nurii nici macar de obiectivele camerelor de fotografiat, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Fotografia unui cartof organic a fost vanduta cu 1 milion de euro. "Am baut doua pahare de vin si mi-a spus ca il vrea". Cat ati fi dispus sa platit pentru poza unui cartof organic irlandez? Probabil ca nimic, sau o suma modica, insa o astfel de fotografie s-a vandut cu 1 milion de euro. Cu suma exorbitanta de 1 milion de euro a vandut fotograful Kevin Abosch imaginea Potato #345, dupa ce un client a vazut-o in magazinul acestuia. "Nu este pentru prima data cand cineva cumpara arata direct de pe peretele meu", a afirmat fotograful pentru Sunday Times. "Am baut doua pahare de vin si mi-a spus ca il vrea. Am stabilit pretul doua saptamani mai tarziu", a mai spus Abosch. Fotograful, care isi desfasoara activitatea in Dublin si Paris, este cunoscut pentru sedintele foto pe care le-a realizat cu Johnny Depp ori Steven Spielberg. Astfel ca a putut negocia pretul urias pentru poza pe care a facut-o in 2010, anuntaStirileProtv.ro.

Aparitia care i-a bulversat pe americani. Cum a iesit o femeie pe strada, in plina iarna. In timp ce milioane de americani s-au baricadat in case, de cateva zile, din cauza furtunilor de zapada, o femeie a fost filmata pe strada intr-o ipostaza... primavaratica. Imaginile cu femeia desculta si aproape dezbracata au ajuns, de cateva zile, virale. Dupa cum se poate vedea, tanara a iesit afara desculta, imbracata doar cu un tricou si o geanta in mana. Desi cel care a urcat imaginile pe internet nu a aflat motivul acestei aparitii atipice, multi utilizatori cred ca femeia a fost pur si simplu data afara din casa, dupa o cearta conjugala. Video-ul a fost filmat in Virgina de Vest, lovita de mai multe furtuni de zapada zilele trecte. Din cauza avertizarilor meteo si a temperaturilor aproape polare, americanii au fost sfatuiti sa stea in case, pana la trecerea pericolului, informeazaLibertatea.

Cum aratau Emiratele Arabe inainte sa devina paradisul bogatasilor. Emiratele Arabe sunt unul dintre cele mai bogate state din lume, iar Dubaiul este considerat o capitala a excesului si a opulentei. Cu zgarie nori mai inalti decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata si mall-uri imense, Emiratele au cea mai dezvoltata infrastructura din zona, dupa ce miliarde de dolari au fost investite in modernizarea tarii. Un rai al turistilor, marile orase ale Emiratelor Arabe sunt un loc de joaca pentru cei mai bogati oameni ai lumii. Insa, in urma cu 50 de ani, Emiratele nu erau deloc un loc opulent, ci o mana de asezamante cu case saracacioase, in plin desert. Dubai este considerat unul dintre cele mai luxoase orase din lume, dar inainte de a se descoperi petrol in Golful Persan, era complet diferit. In anii 1830, orasul era un mic asezamant pescaresc, apoi a fost descoperit de negustori in anii 1890. Pentru ca locuitorii orasului nu plateau taxe, populatia s-a dublat, iar industria perlelor a explodat. Insa in anii 1930, Dubai a fost lovit de criza economica, iar industria perlelor a intrat in delcin, scrieClick.

Si-a tatuat sprancenele si a postat imaginile pe Facebook, dar a fost batjocorita de utilizatori. O tanara a decis sa renunte la sprancenele naturale si a preferat sa le tatueze permanent, apoi a postat imaginile pe Facebook. Dupa ce tanara a publicat imaginile cu noile ei sprancene, tatuate, internautii nu au avut tocmai reactie pe care si-ar fi dorit ea. Acestia au inceput sa faca glume in Photoshop: un utilizator a comparat sprancenele ei cu aripile unui vultur, in timp ce altii au facut doar comentarii rautacioase. Un utilizator se intreaba cum s-a oferit voluntar sa isi "faca asa ceva". In schimb, tanara nu s-a lasat intimidata si le-a raspuns fanilor rautaciosi ca ea este "multumita" de rezultat. Nu voi trebuie sa umblati cu sprancenele astea, ci eu. Singurul lucru urat din toata treaba asta sunt comentariile rautacioase ale voastre" a scris tanara pe Facebook, anuntaStirileProtv.ro.