Prea sexy pentru a fi vazuta! Reclama interzisa a unei organizatii pentru drepturile animalelor. O reclama care incurajeaza stilul de viata vegan a fost considerata prea sexy pentru a fi difuzata in timpul celei mai mari competitii sportive din SUA. Organizatia pentru drepturile animalelor PETA a socat dupa ce a decis sa promoveze un stil de viata vegan printr-o reclama extrem de sexuala. Producatorii au facut comparatie intre o partida de sex a unui cuplu care urmeaza o alimentatie obisnuita si una intre doi tineri vegani, acestia tin urma avand parte de clipe incendiare, dar si de o durata mai mare. PETA ar fi dorit ca reclama urma sa fie difuzata pe 7 februarie la partida finala din Super Bowl 2016, insa acest lucru nu se va mai intampla dupa ce postul de televiziune CBS, care difuzeaza meciul, a decis ca spotul este obscen. Decizia nu a fost deloc una usoara avand in vedere ca 30 de secunde de publicitate la Superbowl costa aproximativ 4 milioane euro, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

30 de oameni s-au agitat să salveze o papusa gonflabilă. Un apel la numărul de urgenţă a scos din amorţire orăşelul britanic Newquay Harbour, din Cornwall. Trei bărci de salvare, un elicopter, trei ambulanţe, doi scafandri şi 10 voluntari de la Urgenţe s-au luptat cu vremea ostilă pentru a salva o păpuşă sexuală. Luni, ora 18.45. Vântul izbeşte violent coasta britanică înălţând valuri de peste doi metri. Un trecător zăreşte în larg o femeie pe jumătate dezbrăcată, plutind în derivă în apele învolburate. Sună la numărul unic de urgenţă. Sunt lansate la apă trei şalupe rapide, cu doi scafandri la bord şi şase salvamari. Noaptea -începe să-şi intre încet-încet în drep-turi şi e chemată paza de coastă. Un elicopter survo-lează zona, examinând cu atenţie fiecare metru pătrat, anuntaClick.

Masina de teren in care au incaput 35 de copii si 3 adulti.Imaginile care au adunat peste 2 milioane de vizualizari. 35 de copilasi au fost inghesuiti intr-un autoturism de teren, intr-o zona din Mongolia, pentru a fi dusi la scoala. inregistrare in care cei mici sunt scosi unul cate unul din masina in care, in mod normal, incap maximum 7 adulti, a devenit virala pe retelele de socializare din Rusia, informeaza rt.com. Filmuletul a adunat peste 2 milioane de vizualizari in cateva zile. Pe langa cei 35 de copii, in masina au incaput si trei adulti, care i-au "descarcat" pe copii, rand pe rand, in aproximativ 2 minute, informeazaStirileProtv.ro.

A bagat la masina de spalat biletul castigator la Loto. Cum arata tichetul de 33 de milioane de lire. Scandal de proportii in Marea Britanie, dupa ce o batranica a declarat ca este castigatoarea marelui premiu, de 33 de milioane de lire, dar ca a bagat biletul la masina de spalat, fara sa vrea. Cand a aflat ca numerele alese de ea sunt cele extrase la Loto, femeia a alergat intr-un suflet la agentia locala de unde a cumparat biletul, avand in mana o bucata mototolita de hartie. Susanne Hinte sustine ca acela este, de fapt, biletul de 33 de milioane de lire, dar, spre ghinionul ei, datele de identificate ale tichetului nu sunt vizibile deloc. Drept urmare, biletul nu poate fi scanat. In timp ce reprezentantii Loteriei i-au spus femeii ca nu ii pot da banii, iar aceasta asteapta decizia unui consiliu, un apropiat de-al potentialei castigatoare spune ca totul e, de fapt, o inselatorie, scrieLibertatea.

Mortul le-a luat banii la poker. Asta chiar ca le intrece pe toate! Henry Rosario Martinez, de 31 de ani, care a murit la 19 ianuarie, a apucat sa lase familiei cu limba de moarte rugamintea ca priveghiul lui sa fie la sala de poker cu amicii. Neamurile au luat legatura cu angajatii unei firme de pompe funebre si l-au imbalsamat ca si cum abia asteapta sa mearga la cazinou. Culmea, baietii au jucat poker pe bune si, cand au verificat ce avea in mana mortul, au ramas socati: chinta royala. Evident a castigat mana si banii au fost donati familiei. A doua zi, Henry a fost ingropat in cimitirul din Barceloneta, Puerto Rico, insa povestea jocului de poker castigat de un mort a facut inconjurul lumii, anuntaClick.