Au vrut sa il ucida pe Mickey Mouse Politia franceza a arestat, joi, un barbat care avea asupra lui doua pistoale de calibru mic, in Hotelul New York din parcul de distractii Euro Disneyland de langa Paris. Teroristul a fost retinut impreuna cu femeia care il insotea. Barbatul in varsta de 28 de ani rezervase o camera si urma sa se cazeze impreuna cu femeia. El avea asupra lui mai multe incarcatoare, un pistol automat de calibrul 7.65, un altul de calibru mai mic si un Coran in limba franceza. El a fost reperat la sosirea in hotel si detectorul de raze X a atras atentia gardienilor ca ascunde ceva suspect asupra lui. Reprezentantii politiei au punctat ca cei doi urmau sa viziteze ieri zona unde patruleaza simpaticul Mickey Mouse, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A stat cu cadavrul sotului in dormitor timp de un an. Explicatia femeii: "Mi-am pierdut capul si l-am lasat acolo" Politia a arestat o femeie in varsta de 69 de ani din orasul japonez Muroran pentru ca ar fi abandonat cadavrul fostulul sot. Cea care a alertat autoritatile este chiar fiica batranei. Luna aceasta politia japoneza a facut o descoperire macabra in casa lui Yuko Yamaguchi. Autoritatile au gasit corpul mumificat al lui Hidekatsu, fostul sot al femeii. Aceasta a fost arestata pe loc sub acuzatia ca a abandonat un cadavru. Barbatul a murit in februarie anul trecut, la varsta de 70 de ani, din cauza unui hematom intracranian, dupa cum a aratat autopsia, si timp de un an a zacut in dormitorul casei sale. "Mi-am pierdut capul si am tot amanat sa raportez decesul asa ca l-am lasat acolo." le-a declarat femeia politistilor, conform Tokyo Reporter, informeaza Stirile ProTv.

Un avion a aterizat de urgenta pentru ca se bateau stewardesele Un incident mai putin obisnuit a avut loc la bordul unei aeronave a companiei Delta Air Lines in timpul unui zbor din Los Angeles spre Minneapolis, SUA. Avionul era la jumatatea drumului, la peste 11.000 de metri altitudine, cand doua dintre insotitoarele de zbor s-au incaierat. Se pare ca doua dintre ele au inceput sa se certe din cauza unor probleme legate de serviciu, iar cand acestea au inceput sa isi imparta pumni, o a treia a intervenit si a fost si ea ranita. Pus in incurcatura, pilotul a cerut controlorilor de zbor sa il lase sa aterizeze pe primul aeroport, astfel ca la scurt timp a ajuns pe pista in Salt Lake City. Potrivit unor martori, toate cele trei stewardese au fost date jos din aeronava din cauza "comportamentului necivilizat", iar dupa 80 de minute avionul si-a reluat zborul, anunta Libertatea.

Oamenii de stiinta au stabilit: Pamantul inseamna doua planete O echipa de oameni de stiinta din California, condusa de Edward Young, a ajuns la concluzia ca teoria privind originea Pamantului, asa cum era cunoscuta pana acum, este falsa. Ipoteza originala sustinea ca Pamantul si Luna au aparut dupa ce o alta planeta mai mica, Theia, s-a ciocnit de Terra, iar in urma impactului a fost proiectata in spatiu, devenit satelitul nostru natural. Young si colegii sai spun ca adevarul este altul. A existat Theia, dar aceasta s-a lovit de Pamant atat de tare incat cele doua corpuri s-au contopit formand un intreg. Ramasitele care au rezultat s-au unit treptat, pe orbita, formand Luna. In acest caz, compozitia chimica a Pamantului si a Lunii ar trebui sa fie similara, scrie Click.

Festivalul la care singura regula este sa fii dezbracat. Cum s-au distrat nudistii la cel mai mare eveniment de acest gen Sute de oameni din toata America Latina s-au reunit in acest weekend in Mexic, la un festival cultural, unde fac yoga si teatru. Nimic neobisnuit pana aici, insa surprinzator este faptul ca participantii iau parte la aceste activitati complet dezbracati. Evenimentul a ajuns la a 6-a editie si este din ce in ce mai popular. Participantii s-au conformat legii nescrise a festivalului, astfel ca o data ce au pasit in "gradina Eden" a evenimentului, s-au dezbracat si de haine si inhibitii si au luat parte la actiunile comune. Cei mai multi au facut plimbari pe plaja, restul au mers la sesiunile de teatru, anunta Stirile ProTv.