Un barbat gol a intrat intr-o cafenea si i-a cerut chelneritei sa-l omoare. Ce s-a intamplat in urmatoarele momente O chelnerita din orasul rusesc Saratov a avut parte de spaima vietii sale cand, in toiul noptii, un barbat complet dezbracat a intrat in cafeneaua in care lucra. Barbatul a venit hotarat si i-a cerut sa-l omoare. "Repede, impusca-ma in cap. Apasa pe butonul de panica si adu fortele speciale aici, rapid!", i-a spus acesta. Din fericire, politistii au ajuns rapid si l-au preluat. Barbatul a fost supus apoi unei investigatii psihiatrice, insa nu au fost facute publice mai multe detalii, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sculptura din antichitate care a pus pe jar internetul: ce reprezinta misteriosul obiect despre care internautii spun ca ar fi "dovada clara a calatoriilor in timp" O sculptura greceasca a invitat conspirationistii la facut glume pe internet. Obiectul amuzamentului infatiseaza un copil care tine in mana doua placi de piatra, deschise in fata unei femei. Sculptura, realizata, conform specialistilor, in anul 100 i.Hr., a starnit teorii care de care mai ciudate in randul internautilor, unii sugerand chiar ca obiectul seamana izbitor de tare cu un laptop. Mai mult decat atat, acestia sustin ca opera de arta "este dovada clara a existentei calatoriilor in timp", scrie "The Sun". Pe de alta parte, unii oameni cred ca cele doua placi de piatra nu pot reprezenta un laptop, intrucat nu este vizibil portul USB. "Nu aveai la ce sa folosesti un laptop in antichitate", este de parere un internaut, scrie Adevarul.

Cum a devenit un barbat milionar de pe urma refugiatilor James Vyvyan-Robinson, directorul unei firme englezesti care se ocupa cu asigurarea transportului si a cazarii refugiatilor, este cercetat de autoritati pentru ca si-ar fi insusit o parte a banilor destinati ajutorarii celor care cer azil. Fostul ofiter Vyvyan-Robinson a primit anul trecut o marire de sarlariu de 379%, ceea ce a ridicat o serie de intrebari cu privire la modul in care au fost folositi banii pentru refugiati. Contractul realizat de firma al carui director este James Vyvyan-Robinson este numit drept o rusine pentru ca nu se poate explica cum sume colosale din banii contribuabililor au ajuns la firma cu pricina. De asemenea, inexplicabila este si marirea salariului lui Robinson de la 200.000 de lire pe an la 960.000 de lire sterline, anunta Click.

Are 107 ani, dar bea cate o sticla de whiskey pe saptamana. Femeia spune ca a fumat de-a lungul vietii 1.300.000 de tigari Muriel Froomberg, o britanica de 107 ani, sustine ca secretul longevitatii sale consta in faptul ca a renuntat la fumat, la varsta de 102 ani, dar si faptul ca bea o sticla de whiskey pe saptamana. Femeia recunoaste ca inca mai are ascunse prin casa zeci de pachete de tigari, insa a rneuntat la ele, in dorinta de a duce o viata cat mai lunga ca sa-si vada strenepotii crescand. s-a apucat de fumat inca din adolescenta si a fumat in jur de 1.3 milioane de tigari, in decursul a 90 de ani, in jur de 40 de tigari pe zi, scrie Libertatea.

O italianca risca pana la 6 ani de inchisoare pentru ca nu a facut curatenie suficienta in casa. Ce mai reclama sotul ei Un italian si-a dat sotia in judecata pentru ca nu gateste si nici nu face curatenie asa cum ar trebui. Femeia de 40 de ani, din orasul Sonnino, regiunea Lazio, a fost pusa sub acuzare pentru "rele tratamente aplicate familiei", din cauza faptului ca, sustine sotul ei, nu si-a indeplinit cum trebuie sarcinile casnice. In declaratia depusa de barbat in instanta, acesta sustine ca a fost "insultat" timp de doi ani de neglijenta sotiei sale. Mai mult, acesta a spus ca sotia lui l-a dat odata afara din dormitor si a fost "fortat sa traiasca in conditii neigienice". Primul termen al procesului a fost fixat pe 12 octombrie, iar femeia risca pana la 6 ani de inchisoare, relateaza Stirile ProTv.