A cheltuit peste 14.000 de dolari ca sa se transforme intr-o printesa Disney! Ce frumoasa e! Sarah Ingle se chinuie aproape zilnic cate trei ore ca sa se transforme intr-o printesa Disney, precum cenusareasa, Ariel, Elsa sau Alba ca zapada, fiind fascinata de aceste personaje. In plus, o data si-a convins chiar si iubitul sa se costumeze pentru ea in print. Ea a cheltuit peste 14.000 de dolari pe accesorii, peruci si haine asemanatoare cu cele ale celebrelor printese din povesti, facandu-si un adevarat hobby din asta. "Ador sa ma imbrac ca toate aceste printese", spune tanara, desi recunoaste ca pierde o gramada de timp cand se imbraca cu frumoasele tinute ale acestora. "Am diferite peruci , dar si machiaje diferite pentru fiecare printesa in parte. Trebuie sa-mi conturez fata cand joc rolul Aurorei din "Frumoasa din padurea adormita", pentru ca fata mea e mai rotunda decat a ei. Si pentru ca eu am ochii caprui trebuie sa-mi pun lentile de contact cand vreau sa fiu Mica Sirena sau Elsa din Frozen", a mai povestit Sarah. In plus, tanara incearcaa sa faca si bani din pasiunea ei, si participa la petreceri pentru copii deghizata in diverse printese, reusind sa castige cate 140 de dolari ca sa amuze copii. De asemenea, face si munca caritabila si uneori merge costumata asa in spitale pentru copii sau in cetre de plasament ca sa inveseleasca prichindeii. Sarah a povestit ca marele ei vis e sa ajunga sa lucreze la studiourile Disney, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A fost batut si ingropat de viu intr-un cimitir din Brazilia. Minunea prin care autoritatile l-au salvat. Un barbat in varsta de 33 de ani, a carui identitate este inca necunoscuta, a fost gasit zacand aproape mort sub o piatra de mormant. e crede ca omul a fost atacat de o banda de talhari si lasat sa moara in cimitirul Caju din orasul Brazilian Campos dos Goytacazes. Norocul i-a suras si a fost descoperit de cativa localnici veniti sa isi planga o ruda. Acestia au vazut ca piatra care acopera mormantul este miscata, iar pe ea sunt pete de sange. Lucratorii cimitirului, politia si echipajele de descarcerare au fost alertate imediat. Acestia l-au scos pe barbat din mormant si l-au dus de urgenta la spital. Omul era plin de rani pe corp. Acum, autoritatile au deschis o ancheta pentru tentativa de omor, anuntaStirileProtv.ro.

Iti vine sa crezi ca sunt gemene? Una e alba ca laptele, iar cealalta e mulatra! Se intampla o data la un milion! Hannah Yarker, o tanara de 20 de ani din Manchester, Anglia, a devenit recent mamica, dar a avut parte de o surpriza de proportii. Aceasta a nascut gemene, insa una este alba ca laptele, iar cealalta este mulatra, mostenindu-si se pare tatal. "Nu pot sa cred ca am cate una din fiecare culoare", a spus uimita britanica, dupa ce si-a vazut fetitele si a vazut ca una e neagra si alta alba, in ciuda sanselor extrem de reduse de una la un milion sa se intample asta. Potrivit The Sun, Amaya a mostenit caracteristicile mamei sale, care este blonda si are ochi albastri, in timp ce Myla ii seamana tatalui, care este mulatru. "Kyle este mulatru, iar eu sunt alba. Inainte sa nasc, prietenii glumeau cu noi si ne spuneau ca o sa avem un copil alb si unul negru. Nu ne-am gandit nici o clipa ca se va intampla chiar asa. Acum, toata lumea intoarce capul dupa fetite cand ies pe strada. Sunt persoane care chiar ma intreaba daca sunt amandoua ale mele si raman foarte surprinse cand le spun ca, de fapt, sunt gemene", a povestit mama, informeazaLibertatea.

Show erotic la Carnavalul de la Rio! Fetele au dansat goale pusca. Carnavalul de la Rio a inceput in data de 8 februarie si, ca de obicei, in centrul atentiei au fost dansatoarele mai mult goale decat imbracate. Carnavalul de la Rio este un eveniment plin de culoare, dans si pasiune. Cele mai frumoase femei de la scoli de samba renumite au dansat pe strazile metropolei aproape goale. Mai multe fete au renuntat complet la lenjerie si haine, acoperindu-si trupul doar cu cateva pietre stralucitoare sau cu vopsea. Astfel, s-au mandrit cu cele mai sexy posterioare si cei mai frumosi sani. Focoasele brazilience au atras, anul acesta, milioane de turisti la Rio de Janeiro, care si-au putut clati ochii cu trupuri bine lucrate si forme de invidiat, scrieClick.

Cat de nebun sa fii? Ridica cu urechea 75 de kilograme ca sa intre in Cartea Recordurilor! Rakesh Kumar Sharma, un tanar de 29 de ani din Ludhiana, nordul Indiei, a socat intreg mapamondul cu abilitatea sa de a ridica greutati uriase cu urechea stanga. Barbatul se antreneaza de ani buni, de fiecare data, incercand sa-si bata propriul record. Recent, Rakesh, care pare ca nu simte nici un fel de durere, a reusit sa ridice cu urechea nu mai putin de 75,6 kilograme si spera ca aceasta performanta sa ii aduca un loc in prestigioasa Carte a Recordurilor. Recordul anterior inregistrat de acesta a fost de 71 de kilograme. Si de parca nu era de ajuns, tanarul se mai lauda cu un record mondial. El poate ridica cu pleoapa ochiului drept pana la 40 de kilograme, anuntaLibertatea.