Cel mai cunoscut canibal din istorie povesteste cum si-a savurat iubitul! "Am prajit o bucata din spatelele lui si am mancat-o alaturi de cartofi si varza". Armin Meiwes, cunoscut "drept canibalul din Rotenburg", dupa ce a socat Germania pentru ca si-a ucis, si-a transat si si-a mancat iubitul, pe care il cunoscuse pe internet, a povestit intr-un documentar, intitulat "Interviu cu un canibal", ce a simtit a cand a mancat pentru prima oara carne de om. In martie 2001, Armin Meiwes a postat un anunt pe Internet. Era in cautarea unui "barbat tanar, bine facut, care sa vrea sa fie mancat", iar anuntul lui a primit un raspuns. Bernd Brandes a acceptat imediat macabra oferta. Cei doi s-au intalnit in martie 2001, cand Meiwes si-a pus in practica intentiile, realizand chiar si o inregistrare video cu uciderea si transarea acestuia, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Hitler, artistul: colectionarii se bat pe picturile dictatorului nazist. O colectie de 29 de picturi in acuarela si desene, atribuie lui Adolf Hitler, au fost scoase la vanzare, in Nuremberg, Germania, la sfarsitul lui ianuarie, la casa de licitatii Weidler. In anii care au precedat Primul Razboi Mondial, Adolf Hitler a lucrat la sute de picturi, pe care le-a vandut turistilor sub forma de carti postale , pentru a se sutine financiar in perioada in care a locuit la Viena (1908-1913). Insa, cel care avea sa devina cel mai periculos om din istorie a esuat lamentabil ca artist. Mai multe picturi realizate de dictatorul Germaniei naziste au fost recuperate dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial si au fost vandute la diferite licitatii, contra unor sume de zecii de mii de dolari. Altele au fost confiscate de armata americana si sunt inca sub protectia Guvernului din Statele Unite ale Americii, anuntaClick.

S-au iubit nebuneste in tinerete, dar razboiul i-a despartit! S-au revazut dupa 70 de ani si isi retraiesc povestea de iubire! Norwood Thomas, un veteran de razboi american, in varsta de 93 de ani, demonstreaza ca iubirea nu moare niciodata si nici nu are varsta. El a strabatut lumea ca sa-si intalneasca prima iubire, Joyce Durrant Morris (88 de ani), dupa mai bine de 70 de ani, de cand Al Doilea Razboi Mondial i-a despartit, in 1945. Thomas avea 21 de ani si era parasutist cand a intalnit-o prima data, in Londra, pe Morris, pe atunci o tanara de 17 ani. Intre ei a fost dragoste la prima vedere si au inceput rapid o relatie. Insa, dupa cateva luni de intalniri si iubire, razboiul i-a despartit, Thomas fiind trimis pe front in Franta. Acesta a incercat sa revina in Londra sa-si revada iubita, insa dupa razboi a primit ordin sa plece urgent in tara lui si nici nu a reusit nici macar sa-si ia ramas bun de la Morris, informeazaLibertatea.

A intrat in travaliu in mijlocul noptii, asa ca a nascut de una singura acasa. Sotul ei a reusit sa filmeze momentul. Holly Dawson, o tanara de 24 de ani, s-a trezit panicata in timpul noptii si a realizat ca urmeaza sa nasca. Impreuna cu sotul ei, s-a dus pe hol, la parterul casei, unde a si nascut. Cei doi nu au mai avut timp sa mearga la spital, asa ca au decis pe loc sa se descurce singuri pana ce ajunge la ei un serviciu de ambulanta. Barbatul a montat si o camera in coltul camerei, apoi si-a ajutat sotia sa nasca. "Holly m-a trezit la 3:30 dimineata si mi-a spus ca incepe", a povestit el. Totul a durat 40 de minute, timp in care barbatul si-a calmat sotia si a ajutat la nasterea fetitei lor. Imaginile au devenit in scurt timp virale, scrieStirileProtv.ro.

Uluitor! Uite cum sparge un pepene intre picioare in 5 secunde! Kortney Olson, o tanara din Australia, un guru al fitness-ului si campioana la wrestling demonstreaza ca are cele mai puternice picioare din lume. Aceasta a publicat un video in care e filmata in timp ce striveste un pepene intre coapse. Performanta sa a fost urmarita de aproape 6.000.000 de fani si a primit peste 15.000 de comentarii. Kortney Olson a marturisit ca a facut aceasta filmare pentru a-l speria pe celebrul blogger american Daryush Roosh Valizadeh, care vrea sa fie legalizat violul, si planuia o calatorie in Australia. Australianca nu este singura care a reusit sa striveasca un pepene intre coapse. Olga Liaschuk, o tanara de 30 de ani din Kiev, Ucraina, a intrat in Cartea Recordurile pentru viteza cu care reuseste aceasta performanta. Ea poate sa striveasca intre coapse trei pepeni in doar 14 secunde, anuntaLibertatea.