Se plangea ca o doare stomacul. Au operat-o, dar ceva halucinant s-a intamplat. Medicii, ingroziti! Minati Mondal, o femeie in varsta de 51 de ani, din India, acuza dureri cumplite la stomac. I-au trebuit doua luni pentru a se horari sa mearga la medic pentru un consult. Cum au vazut-o, doctorii de la Spitalul Debdoot Sevayan, din Kolkata, au internat-o. Au urmat teste dupa teste, incercand sa identifice cauza durerilor infioratoare. Dupa zeci de analize de laborator si teste cu ultrasunete, doctorii si-au dat seama ca femeia avea pietre la fiere. Si nu cateva, erau mii! Si erau de marimi diferite,mentioneaza Realitatea.net

faze tariFoto: Colaj foto

Surpriza neplacuta de care a avut parte un britanic care si-a comandat un iPhone pe internet. Un barbat din Londra si-a comandat un smartphone printr-un serviciu de curierat si a fost foarte incantat cand a primit mesajul conform caruia pachetul a fost livrat. Surpriza a fost ca mobilul era de negasit.Bradley Stocker, un barbat de 39 de ani din vestul Londrei, a primit un mesaj cum ca pachetul sau a fost livrat. Pentu ca nimeni nu batuse la usa, barbatul a verificat informatia pe site-ul companiei de livrari unde scria ca, deoarece nu a fost gasit acasa, coletul a fost lasat la un vecin. Bradley a constata cu stupoare ca nici aceasta informatie nu se confirma,informeaza Stirile ProTV.

Nemultumita de cum fusese tunsa, o femeie a tras trei gloante in hairstylist. Deznodamantul incidentului socant. O clienta nemultumita a unui salon de coafura din San Diego (California) a incercat miercuri sa il ucida pe autorul tunsorii considerate de ea dezastruoasa, tragand in el cu un pistol incarcat cu mai multe gloante. Insa pistolul nu a functionat cum trebuie, a anuntat politia californiana,potrivit Stirile ProTV.

Barbatul fara penis care a facut sex cu peste 100 de femei. Cum a reusit. Un barbat fara penis se lauda ca a facut sex cu peste o suta de femei. Povestea lui este atat de interesanta incat barbatul a ajuns subiectul unui documentar al televiziunii americane TLC. Andrew Wardle s-a nascut fara penis si sustine ca a avut parte de nenumarate femei la viata lui, scrie teotrandafir.com. Niciuna dintre cele cu care s-a culcat nu i-a descoperit secretul,relateaza Romania TV.

A folosit pagini din pasaport drept hartie igienica! Explicatia femeii. AcasaEntertainmentSimona Halep la Indian WellsA folosit pagini din pasaport drept hartie igienica! Explicatia femeii. O britanica a avut de dat cateva explicatii jenante la aeroport, dupa ce ofiterii de control au observat ca din pasaportul ei lipseau cateva pagini. Femeia incerca sa intre in Thailanda cand autoritatile au intrebat-o "Ce s-a intamplat aici?", referindu-se la actul care trebuia sa ii garanteze accesul in tara,scrie Click.