A incercat sa se "bronzeze" cu trafaletul. Rezultatul este ingrozitor. O femeie din North Yorkshire, Anglia, a postat o fotografie care a facut-o de rasul internetului. Domnisoara a folosit un trafalet imbibat in crema autobronzanta pentru a se bronza. Dupa ce a vizionat un tutorial video postat de alta femeie care a reusit sa se "zugraveasca" in culoarea bronzului de vara cu ajutorul trafaletului, Imogen Silversides s-a gandit ca aceeasi tehnica va fi aplicata cu succes si de ea. A urmat, pas cu pas, fiecare recomandare, insa rezultatul n-a fost nici pe departe cel asteptat" Okay so after I put on snapchat (add my snapchat amyridler) how I fake tan everyone has thought it was a great idea". "Fata care mi-a recomandat sa aplic autobronzant cu trafaletul este o mincinoasa. Sa nu va asteptati ca voi veni vineri la munca," a postat femeia dezamagita pe pagina ei de Facebook, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Aparitie surprinzatoare pe malul unui lac din Australia. Creatura bizara naste speculatii pe internet. O creatura bizara, cu aspect preistoric, si-a facut aparitia pe malul unui lac din Australia. Imaginile i-au facut pe localnici si pe internauti deopotriva sa se intrebe ce specie e, asta daca nu cumva e rezultatul unei prelucrari in Photoshop. Ethan Tipper a gasit animalul zacand pe malul lacului Macquarie din New South Wales, Australia si i-a facut o poza in speranta ca il va putea identifica. Imaginile au ajuns pe internet, iar parerile sunt impartite: fie e o specie de stiuca, fie una de peste spada, fie un tipar. Cei mai sceptici jura ca poza este rodul unui program de editare foto, anuntaStirileProtv.ro.

Ce scarbos! Niste nuntasi s-au trezit cu un sobolan in farfurie. Invitatii unei nunti si-au pierdut pofta de mancare dupa ce au facut o descoperire infioratoare. Un sobolan in mijlocul unei portii de vita inabusita, servita la masa lor. Acest festin a fost aranjat pentru sute de persoane, dar se pare ca sobolanul a incercat sa guste putin, inainte ca invitatii sa-ti dea seama. Din nefericire, rozatoarea s-a inecat in sosul mancarii. In rest, fotografiile profi de la nunta arata foarte bine. Mesele intinse cu delicatese traditionale chinezesti iti lasa gura apa, dar cu animalul acela, mot, in mijlocul peisajului, face din nunta un fiasco total, informeazaLibertatea.

Cea mai scumpa despartire din lume: 99 de coliere si 147 de inele. Caz socant in Florida! Scott Patrick Mitchell s-a trezit pradat de iubita sa, Mary Catherine Hunt. Barbatul este victima celei mai scumpe despartiri din lume, dupa ce "fosta" l-a usurat de milioane de dolari. Povestea lui Scott Patrick Mitchell, de 44 de ani, patronul companiei Simply Organic, din Palm Harbor, a socat intreaga planeta. Barbatul spune ca a iubit-o la nebunie pe logodnica sa, Mary Catherine Hunt, de 29 de ani, dar a trebuit sa renunte la ea dupa ce l-a zgariat pana la sange pe fata de trei ori. Anul trecut, in iunie, i-a spus frumoasei blonde ca totul s-a terminat intre ei si a anulat nunta pe care urmau s-o faca in luna august, dupa doi ani de relatie. La scurt timp dupa aceasta, Scott s-a trezit ca i-au disparut toate bijuteriile din casa. Mary i-a furat nu mai putin de 99 de coliere de aur cu diamante, 147 de inele de aur si 172 de diamante, in valoare de 2,1 milioane de dolari. Barbatul si-a dat seama de disparitia acestora abia dupa ce fosta iubita a plecat din casa lui. "Am iubit-o nebuneste. I-am dat cifrul de la seiful de valori, o lasam sa-mi conduca masina Mercedes Benz comandata in 2015. Ii plateam asigurarile, datoriile de pe cartile de credit. Nu ma asteptam sa-mi faca asa o paguba", a spus barbatul, scrieClick.

Cel mai vechi obiect de pe Pamant, descoperit in Australia! Are 4,5 miliarde de ani. Cel mai vechi obiect de pe Terra, descoperit pana in momentul de fata, este un meteorit, conform cercetatorilor australieni din cadrul proiectului "Desert Fireball Network". Meteoritul a ajuns recent pe suprafata Terrei dupa ce fusese observat de localnici pe cerul Australiei, in zona districtelor Maree si William Creek, pe data de 27 decembrie 2015. Pentru a localiza meteoritul, specialistii au folosit imaginile captate de cele 32 de camere amplasate in arealul de cercetare. In urma cercetarilor, se estimeaza ca roca are o greutate de aproximativ 1,7 kg si o vechime de aproximativ 4,5 miliarde de ani, anuntaLibertatea.