S-a intors lumea cu susul in jos! Niste pisici baga spaima in caini. De pisici care fug din calea cainilor am mai vazut, dar caini care sa fie pusi la respect de niste mate? O compilatie video care circula viral pe net ii prezinta pe reprezentantii mai mari ai rasei canine intr-o ipostaza rusinoasa. Se stie ca pisicile au uneori o atitudine de scorpii, dar rivalitatea intre cele doua specii se pare ca s-a intors cu susul in jos. Felina domina, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Momentul in care un lac ia foc sub privirile socate ale unui pescar. Cum a fost posibil acest lucru. Un lac din Thailanda este atat de poluat incat un pescar a fost la un pas de moarte dupa ce apa a luat foc spontan, in timp ce barbatul se afla pe o barca. Imaginile socante au fost surprinse in timp ce doi pescari se plimba cu barca. La un moment dat, unul dintre ei atinge apa, care ia foc imediat, relateaza Daily Mirror. Flacarile continua sa arda timp de aproape un minut si chiar si dupa ce se sting, apa "fierbe" in continuare, din cauza gazului metan prezent in lac. Surprins de scena la care a asistat, barbatul incearca sa aprinda din nou apa, de data aceasta folosindu-se de o bricheta. Specialistii sustin ca astfel de fenomene se petrec din cauza poluarii, anuntaStirileProtv.ro.

Japonezii construiesc cel mai inalt zgarie-nori din lume. Unul dintre cele mai indraznete planuri arhitecturale de viitor ale Japoniei este construirea celui mai mai inalt zgarie-nori din lume. Acesta va fi de doua ori mai inalt decat actualul cel mai inalt, Burj Khalifa, din Dubai. Cladirea trebuie sa raspunda noilor provocari meteorologice si migratorii. Conform CNN, in Japonia, mai exact in capitala acesteia, Tokyo, se construieste cea mai inalta cladire construita vreodata, de doua ori mai inalt decat Burj Khalifa. Acesta se va numi Sky Mile Tower deoarece nu va avea nici mai mult, nici mai putin decat o mila inaltime, adica 1.600 de metri. Noua cladire rezidentiala va face parte din asa-numitul "Next Tokyo 2045", un proiect prin care japonezii doresc sa realizeze un oras care sa raspunda la noile provocari meteorologice actuale si viitoare (cresterea nivelului oceanului, taifunurile si inundatiile). Japonia este una dintre tarile care se confrunta cu problema scaderii suprafetei de uscat din cauza cresterii nivelului oceanului, informeazaClick.

Un anunt imobiliar din Australia a starnit valva! Detaliul pe care l-a ascuns vanzatorul. Un anunt de vanzare al unei case a starnit mare valva in Australia, vanzatorul fotografiind casa astfel incat sa nu se vada un detaliu important. O imagine a unei case de vanzare a indignat atat clientii, cat si specialistii din Australia. Este vorba despre o locuinta care a fost fotografiata dintr-un unghi favorabil, astfel incat sa nu se vada tot ce este in jur. Astfel, in spatele casei respective, dintr-o suburbie din apropiere de Sydney, se afla un imens turn de apa, detaliu pe care vanzatorul a incercat sa-l ascunda de ochii potentialilor clienti, scrieLibertatea.

Si-a cumparat o rochie de mireasa de pe internet sperand ca va fi la fel ca in poze. Ce a primit insa acasa. Atunci cand gasiti site-uri care ofera rochii de mireasa sofisticate, elegante, la preturi rezonabile, pare prea frumos pentru a fi adevarat. Si chiar este. A simtit-o pe pielea ei o britanica. Monisha Rajesh a fost cucerita de o rochie de mireasa vintage, descoperita pe un site american SammyDress.com. Ispitita de pretul mic in comparatie cu alte siteuri, viitoarea miresa a comandat rochia fara a sta mult pe ganduri. Doar ca atunci cand a deschis coletul a avut parte de o surpriza extrem de proasta, care a lasat-o cu lacrimi in ochi. Rochia superba facuta in SUA s-a dovedit a fi una de proasta calitate confectionata in China. Britanica in varsta de 34 de ani a platit 100 de lire pe rochia visurilor ei. Acum a intrat in clubul femeilor dezamagite dupa ce si-au comandat rochii online, seduse de fotografii si preturile mici, anuntaStirileProtv.ro.