"Hitler avea un micropenis si un singur testicul". Dezvaluirile istoricilor despre viata intima a dictatorului nazist. Noi dezvaluiri privind afectiunile medicale ale lui Hitler ofera, cred istoricii, posibile explicatii ale obsesiei pe care a avut-o temutul dictator nazist. Desi afectiunile intime de care suferea Hitler par irelevante in contextul istoriei, sunt istorici care cred ca tocmai acest lucru i-a dezvoltat personalitatea acestuia. Exista persoane care cred ca dorinta nebuna a dictatorului de a cuceri Europa este, de fapt, o incercare a acestuia de a compensa lipsurile pe care le avea din punct de vedere sexual. Mai exact, potrivit marturiilor unor istorici, Hitler ar fi avut un "micropenis" si un singur testicul, deoarece cel de-al doilea nu a coborat in scrot. Pe langa toate acestea, el suferea si de hipospadias, o boala destul de intalnita si in zilele noastre, la 1 din 300 de copii, in urma caruia uretra nu se deschide in varful penisului, ci in partea de dedesubt a organului genital, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incident pe un aeroport din SUA. Un barbat dezbracat s-a asezat la coada la check-in, sub privirile confuze ale calatorilor. Un barbat complet dezbracat s-a plimbat duminica, nestingherit, pentru un interval de timp, pe aeroportul din Nashville (statul american Tennessee), dar a fost in final arestat pentru incalcarea bunelor moravuri. Barbatul, al carui nume nu a fost facut public, a intrat pe aeroport gol pusca si s-a asezat la o coada pentru check-in, unde parea foarte relaxat, scrie Agerpres. Un calator care se pregatea sa zboare in California, Tod Brillant, l-a fotografiat si a postat imaginile pe pagina sa de Facebook. "Iata ce se intampla la aeroportul din Nashville. L-am urmarit si i-am spus ca este genial. Mi-a spus multumesc si apoi l-au luat" politistii, a scris el alaturi de fotografiile inedite. Nu este prima oara ca barbatul este retinut in aceeasi tinuta. Conform conducerii aeroportului, el a mai fost retinut umbland complet dezbracat in preajma aeroportului, dar este prima data ca intra asa in terminal, anuntaStirileProtv.ro.

Regina Elisabeta isi hraneste cateii de pe un platou de argint. Regina Elisabeta a II-a creste caini din rasa Corgi de ani buni. Iubeste la nebunie aceasta rasa si isi rasfata atat cat poate "copiii" cu blana, relateaza Daily Mail. Antrenorul lor este doctorul Roger Mugford, care ii are in grija 24 de ore din 24. Cainii dispun inclusiv de un majordom care le serveste masa numai de pe farfurii de argint. Cateii mananca doar friptura si doctorul Mugford le calculeaza necesarul caloric. Regina (89 de ani) a primit primul Corgi la 18 ani si a avut pana in zilele noastre nu mai putin de 30 de dulai la Palatul Buckingham, informeazaClick.

S-a lansat smartphone-ul cu camera termala. Compania Cat a creat un telefon care contine doua camere. Pina aici nimic neobisnuit. Smartphone-ul are o camera normala si cealalta este insa o camera termala Telefonul in sine este numit Cat S60, si dupa Mobile World Congress de la Barcelona tehnologia sa poate fi imbunatatita , dar telefonul ar putea avea probleme cu bateriile. Totusi este telefonul cel mai revolutionar avand in vedere ca are o camera termica ce poate masura temperaturi de suprafata de la o distanta de pana la 3 metri. Potrivit companiei, acesta poate fi utilizat in principal in timpul constructiei pentru detectarea scurgerilor de gaz sau de apa, scrieLibertatea.

Ar putea fi descoperirea secolului al XXI-lea. Ce au gasit expertii intr-un mormant care ar putea fi al lui Nefertiti. Nicholas Reeves, egitpolog britanic, descoperea anul trecut in spatele zidurilor celebrei camere funerare a faraonului Tutankamon, din apropierea Luxorului, doua incaperi secrete, una putand fi cea a lui Nefertiti, faimoasa suverana a Egiptului. Ministrul egiptean al Turismului, Hisham Zaazou, vorbeste, in cazul confirmarii, de un viitor "Big-Bang, descoperirea secolului al XXI-lea", relateaza luni 7sur7.be. "Mormantul nu este gol. Nu stim daca este al lui Nefertiti sau al altei femei, insa este plin de comori. Sunt pietre, metale...Trebuie analizat totul cu ajutorul unor camere speciale. Vom sti mai multe in aprilie si vom anunta lumii intregi. Va fi un moment istoric", a declarat Hisham Zaazou, preluat de ABC, anuntaStirileProtv.ro.