A preferat sa dea "nas in nas" cu asfaltul decat cu sotul femeii. Prin ce patanie a trecut acest amorez din China Un barbat dezbracat a cazut in gol dupa ce a fost prins in casa de catre sotul unei femei. Intamplarea a avut loc in China. In imaginile filmate de un martor, barbatul se chinuie sa coboare in timp ce se ajuta de un cablu gros. Nici macar nu a mai apucat sa se imbrace dupa ce a fost surprins in casa de sotul femeii. In incercarea disperata de a se ascunde si de a fugi a cazut cativa metri in gol. A fost ajutat rapid de cei care asistau socati la scena si a supravietuit impactului, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Papusa gonflabila, sperietoarea eficienta folosita pe ogoarele din China Fermierii din provincia chineza Sichuan au descoperit o noua utilizare pentru papusile gonflabile, spre amuzamentul celor care au admirat ingeniozitatea taranului chinez intr-o fotografie devenita viral pe retelele sociale. Un taran din partea locului a gasit un astfel de produs erotic abandonat de un muncitor pe un santier din apropierea campului cu rapita pe care il ingrijeste si imediat si-a dat seama de potentialul pe care il are. A imbracat papusa plina de noroi cu o rochie veche, pe care a decupat-o atent in zona sanilor, i-a pus o palarie de paie pe cap si a infipt-o in mijlocul culturii in speranta ca bizara aratare va speria pasarile care dau tarcoale rapitei, anunta Adevarul.

S-a deschis primul magazin care vinde mancare expirata. Ce oferta inedita are Magazinul WeFood, din Copenhaga, Danemarca, si-a deschis usile pe 22 februarie, venind in intampinarea clientilor cu o oferta de produse...expirate. Ce-i drept, acestea costa, in medie, cu 50% mai putin decat cele similar, in termen de garantie, de la alte magazine. Folkekirkens Nodhjaelp, ONG-ul care a pornit acest proiect, a amintit ca in fiecare an se arunca o cantitate de mancare de aproximativ 700.000 de tone, doar in Danemarca. Astfel, supermarketul WeGood a ales sa puna pe rafturi o parte din alimentele destinate gunoiului, dar care sunt inca bune pentru consum, desi termenul de valabiltate a trecut, scrie Libertatea.

Un meteorit cat bomba de la Hiroshima a explodat deasupra Atlanticului Pe data de 6 februarie, in jurul orei 14:00, un meteorit a explodat in atmosfera la o altitudine de 620 de mile (1.000 km), potrivit Daily Mail. Energia eliberata de explozie a fost echivalenta cu cea eliberata de bomba atomica de la Hiroshima din 1945. Este cel mai semnificativ eveniment de acest gen dupa cel din februarie 2013, din Chelyabinsk, Rusia, cand acel meteorit a ranit peste 1.600 de persoane. Uriasa minge de foc a masurat 18 metri diametru si a strabatut atmosfera Pamantului cu o viteza de peste 55.855 de km/h. Cercetatorii estimeaza ca meteoritul in sine a avut un diametru de aproape sapte metri, anunta Click.

Lucruri pe care nu le stiai despre Star Wars: The Force Awakens Asa cum era de asteptat, intr-o galaxie foarte, foarte indepartata, sunt cateva lucruri care e posibil sa iti fi scapat in legatura cu The Force Awakens. Noi am facut o selectie de fun facts despre film, pentru ca fanul inrait din tine o merita. Vocea lui BB8 - De exemplu, pentru sunetele simpatice pe care le scoate droidul BB8, au fost alesi drept consultanti Bill Hader (care face vocea lui Fear din Inside Out) si Ben Schwartz (House of Cards). Sabia lui Kylo Ren - Sa nu uitam nici de sabia neobisnuita a lui Kylo Ren. Modelul de sabie pe care acesta ar putea parea cruciata, dar, in realitate, e doar un model mult mai vechi. Si totusi, de ce are fiul lui Han o astfel de sabie? S-ar putea sa aiba legatura cu faptul ca nu are antrenamentul si cunostintele unui Jedi sau unui Sith, asa ca nu a stiut cum ar putea construi o sabie mai avansata. Sau ar putea fi o alegere personala, pentru a fi mai periculos in dueluri, integral pe Playtech.