Amenda uriasa si inchisoare pentru parintii care isi posteaza copiii mici pe Facebook! Parintii francezi sunt avertizati sa nu mai posteze poze cu copiii lor pe retelele sociale. Si asta, pentru ca mai tarziu urmasii lor ar putea sa-i dea in judecata pentru incalcarea dreptului la viata privata sau pentru ca le-a pus in pericol securitatea. In conformitate cu legile de confidentialitate stricte ale Frantei, parintii s-ar putea confrunta cu sanctiuni severe, precum un an de inchisoare si o amenda de 45.000 de euro, daca vor fi chemati in instanta si condamnati pentru ca au facut publice detalii intime ale vietii private ale altora - inclusiv ale copiiilor lor - fara consimtamantul acestora, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Povestea cersetorului care castiga cat un prim-ministru. Nu va luati dupa aparente! Un cersetor din Marea Britanie castiga peste 700 de euro pe zi, ceea ce inseamna ca strange lunar ceva mai putin decat salariul prim-ministrului David Cameron. Cersetorul nu este insa un om fara adapost, asa cum v-ati astepta. El detine o "proprietate rezonabila", dar sustine ca este un om al strazii. In Marea Britanie, un cersetor a intrat in atentia tutoror atunci cand s-a descoperit ca acesta castiga mai bine de 700 de euro pe zi (aproximativ 3.150 de lei), relateaza Daily Mail. Lunar, venitul provenit din cersit se apropie de salariul prim-ministrului englez David Cameron. Nu i-a fost dezvaluit numele, dar se cunoaste adresa unde locuieste si detine o proprietate rezonabila. In ciuda acestor criterii, barbatul este vazut zilnic in centrul orasului Wolverhampton, exact la orele cand este cel mai aglomerat. Se pare insa ca el calatoreste prin mai multe orase pentru a practica cersetoria, iar in tot acest timp barbatul a strans o suma considerabila de bani, anuntaClick.

A comandat cadouri pentru mama ei si a rugat compania de livrari sa pastreze secretul. Ce i-au scris insa ei pe colet. O tanara care a vrut sa-i faca o petrecere-surpriza mamei sale a fost la un pas sa fie data de gol chiar de compania care trebuia sa-i livreze mai multe cadouri. Nicole Davies a comandat online cateva lucruri pentru petrecere insa, ingrijorata ca va fi mama ei cea care va deschide usa celor de la compania de livrari, le-a cerut acestora sa-i pastreze secretul si cutia in care ii vor sosi produsele sa fie opaca si cat mai putin evidenta. Tanara le-a spus direct ca vrea sa organizeze o surpriza pentru mama ei, iar cei de la livrari au inteles mesajul, doar ca nu s-au deranjat sa-l si aplice, scrie Metro. Cand coletul a sosit si a fost ridicat de Nicole, tanara a avut surpriza neplacuta sa vada ca angajatii ii tiparisera rugamintea ei pe o foaie si o lipisera de cutie, informeazaStirileProtv.ro.

Acest papagal injura ca birjarii cand stapanul sau ii sparge cusca. Papagalul Pebble, un personaj celebru pe internet, il incurajeaza pe cel care l-a eliberat sa distruga cusca, care "e rea pentru pasari". Atentie: limbaj licentios. Pasarea alba isi exprima furia cu naduf si injura ca birjarii, in timp ce salvatorul calca in picioare cusca. Incinta rotunda a dat multe batai de cap, atat fizice si cat mentale, papagalului, care acum se simte liber "a pasarea cerului". Filmuletul a fost uploadat pe YouTube si a inregistrat peste 1 milion de vizualizari, scrieLibertatea.

Imagini ce-ti taie rasuflarea! S-a catarat la 450 de metri inaltime. Un aventurier englez s-a urcat pe o macara din Dubai la o inaltime de 450 de metri. Barbatul nu este la prima experienta de acest fel, el catarandu-se constant pe cladiri cu inaltimi de peste 400 de metri. Paradoxal, el spune ca in trecut era ingrozit de altitudine. Conform Express.co.uk, englezul James Kingston (25 de ani) a revenit in Dubai pentru a-si forta limitele. Acesta s-a filmat in timp ce s-a catarat pe o macara inalta de 450 de metri. Tanarul este pasionat de aceasta experienta si s-a urcat pe mai multe cladiri din diferite orase din Marea Britanie; s-a urcat (in mod ilegal) chiar si pe turnul Eiffel. In 2014, Kingston a fost arestat in Dubai pentru ca s-a catarat pe Princess Tower (413 m). Acest lucru nu l-a demoralizat, ci l-a facut sa revina pentru a se aventura intr-o experienta unica. Kingston a escaladat fara hamurile de siguranta macaraua denumita Marina 101, batandu-si astfel propriul record. "Marina 101...aceasta este de departe cea mai inalta structura pe care m-am catarat pana acum...", a declarat tanarul, anuntaClick.