Metoda anti-copiat: i-au dezbracat la examenul de intrare in armata Pentru a-i impiedica pe candidati sa copieze, armata indiana le-a ordonat acestora sa se dezbrace in lenjerie intima in timpul examenului de recrutare. maginile facute publice de publicatia Indian Express ii infatiseaza pe cei 1.000 de tineri in timpul examenului dat in statul Bihar, stand cu picioarele incrucisate pe un camp inverzit, la distante mari unul de altul. Candidatii au completat testele tinandu-le direct pe picioare sau pe jos, sub supravegherea garzilor in uniforme. Un candidat, al carui nume nu a fost facut public, a declarat ca nu au avut de ales, chiar daca instructiunile comandantilor li s-au parut bizare, scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cersetorul asta sta in vila si are masina de lux Are casa si masina de lux, dar face pe cersetorul! Britanicul Matthew Brinton, de 35 de ani, castiga 500 de lire sterline pe zi din mila trecatorilor. Pe luna, ajunge sa aiba un venit urias din cersit. Barbatul cerseste de dimineata pana seara in orasele Wolverhampton si Newquay. Ploua, ninge, e canicula, el indura frigul si caldura cu ochii plangaciosi si capul plecat. Umilintele la care se supune de bunavoie merita din plin, fiindca ajunge sa castige peste 500 de lire sterline (2.884 de lei) pe zi. Nu este luna in care sa nu se aleaga cu cel putin 10.000 de lire sterline (circa 57.678 de lei), anunta Click.

De cat timp murise de fapt germanul care a fost gasit mumificat pe iahtul sau. Rezultatele autopsiei Marinarul neamt al carui corp mumificat a fost descoperit pe un iaht plutind in deriva in sudul Filipinelor era mort de doar o saptamana, conform unei noi autopsii. Trupul lui Manfred Fritz Bajorat, cetatean german, a fost descoperit in februarie de pescari, iar autoritatile l-au identificat cu ajutorul documentelor gasite la bord, relateaza The Independent. Initial s-a crezut ca acesta ar fi murit de cateva luni, conform apropiatilor sai, care nu mai vorbisera cu el intre timp. Iahtul de 13 metri lungime a fost gasit de pescari in Marea Filipinelor, la circa 100 de kilometri de localitatea Barbara de pe insula meridionala Miranda. Catargul era avariat, iar corpul mumificat al victimei era aplecat pe masa din cabina principala, informeaza Stirile ProTv.

Pentagonul ii invita pe hackeri sa-i sparga sistemul cibernetic de securitate "Ataca informatic Pentagonul" ("Hack the Pentagon") este o campanie lansata de autoritatile americane pentru a verifica cat de puternica este securitatea cibernetica a site-urilor vizate. Astfel de programe, care sunt destul de frecvente in SUA, permit hackeri-lor sa atace in mod legal. Este foarte important de subliniat insa faptul ca programul permite numai unor asa zisi hackeri sa atace sistemul de securitate. Acestia sunt avizati de Pentagon, deci nu orice hacker care va incerca sa atace Pentagonul o va face fara a risca sa raspunda in fata legii, anunta Libertatea.

Canapeaua asta te apara de gloante Dupa atacurile teroriste de la Paris, din ianuarie si noiembrie 2015, o companie scotiana vine cu o idee revolutionara. Firma lui Osdin Shield a creat canapele antiglont. Piesele de mobilier au incluse in structura lor armuri care asigura protectie impotriva gloantelor. Este vorba de niste placi din materiale prin care nu trec gloantele de la calibrul de 9 mm pana la 10,02 mm siinclusiv proiectilelansate dintr-o pusca AK-47. O canapea antiglont va ajunge sa coste 7.000 $ (circa 28.624 de lei), scrie Click.