Pentru ei, cautatul prin "gunoaie" e un hobby devenit afacere. Sa cauti prin "gunoaie" nu e neaparat o treaba murdara. Jorge Gomez (43 de ani) si Maydel Garcia (40 de ani) sunt pasionati de asa ceva. Mai precis, le place sa mearga la licitatii de obiecte uitate cu anii in depozite. In America aceasta, "moda" i-a imbogatit pe unii, dar cei doi soti fac asta mai mult din pasiune. In Statele Unite ale Americii, oamenii inchiriaza depozite pentru a pastra fel si fel de obiecte care nu le sunt necesare zilnic. Cu timpul, unii nu-si mai permit sa achite chiria sau uita de ele, asa ca bunurile lor sunt scoase la licitatie. Astfel a luat nastere o noua meserie: "vanatorii de comori". Vanatori de comori sunt si Jorge Gomez, si Maydel Garcia, doar ca cei doi nu liciteaza obiectele din depozitele parasite de dragul afacerii, pentru a le vinde mai departe cu adaos la pret. Ei au facut din asta un adevarat hobby, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Facebook va deveni cel mai mare cimitir virtual. Ce se intampla cu contul tau dupa ce mori. Pana la sfarsitul secolului, mai multe conturi de pe Facebook vor fi ale oamenilor decedati decat ale celor vii, afirma un specialist in statistica. Reteaua sociala care a atins pana in prezent un prag de 1,5 miliarde de utilizatori in intreaga lume se va transforma pana in 2098 in cel mai mare cimitir virtual. Refuzul retelei de a sterge automat conturile persoanelor care nu mai sunt printre noi va face ca profilurile celor care traiesc sa fie foarte repede depasite numeric de cele ale persoanelor decedate. Astazi, Facebook transforma paginile celor care au murit in pagini memoriale, acestea putand fi inchise doar de persoanele care stiu parola. Se estimeaza ca numai anul acesta, 970.000 dintre persoanele active pe Facebook isi vor pierde viata. In 2010, 385.968 de utilizatori Facebook au murit, in timp ce, in 2012, 580.000, anuntaLibertatea.

Locurile de joaca din Rusia rurala sunt mai infioratoare decat cimitirele in miez de noapte. Toate visurile urate s-au adunat in aceste parcuri din zonele rurale ale Rusiei, create parca pentru a le stoarce copiilor lacrimi de groaza, nu pentru a le oferi momente unice de relaxare si fericire. Monstri cu ranjete sinistre, priviri diabolice si culori care-ti agreseaza privirea de-ti vine s-o iei la sanatoasa, fara macar sa mai privesti in urma. Galeria alaturata este edificatoarea in acest sens, informeazaEVZ.

O femeie a facut cumparaturi de mii de euro dupa ce a crezut ca a castigat la loterie. Ce descoperire a facut apoi sotul. O femeie din Franta a crezut ca a dat norocul peste ea. Mai exact, ea a crezut ca a castigat premiul cel mare la loteria EuroMillions, asa ca a inceput imediat sa cheltuie bani. Problema este ca nu a verificat cu atentie biletul si nu a observat ca, de fapt, numerele castigatoare nu corespund cu ale ei. Timp de trei saptamani, femeia a facut numeroase cumparaturi. Si-a luat parfumuri, haine si alte obiecte pentru a sarbatori ceea ce credea ea ca este un castig substantial. A cheltuit peste 4.000 de euro platind cu cecuri fara acoperire. Intr-un final, familia ei si-a aratat ingrijorarea, avand in vedere ca loteria EuroMillions nu o contacta deloc pe aceasta pentru a intra in posesia premiului, notaza thelocal.de. Sotul femeii a fost cel care i-a aratat acesteia ca numerele ei nu sunt cele castigatoare, scrieLibertatea.

Un cuplu de chinezi si-a vandut copilul pentru a-si cumpara un iPhone. Un cuplu de chinezi a fost condamnat la inchisoare dupa ce a incercat sa isi vanda copilul in varsta de doar 18 zile pentru a-si cumpara un iPhone. Tatal a publicat anuntul pe o retea de socializare unde a si gasit un cumparator. Un cuplu din Provincia Fujian, China, a decis sa isi vanda fiica in varsta de doar 18 zile pentru a cumpara un iPhone si o motocicleta, relateaza Metro.co.uk. Tatal a publicat un anunt pe o retea de socializare, prin care dorea sa vanda copilul pe suma de 23.000 de yuan (peste 3.500 de euro). Mai mult decat atat, cuplul gasise chiar si un cumparator, anuntaClick.