Postasul suna intotdeauna de doua ori, dar rareori face cate 1300 de copii! Un postas din Tennessee a lasat peste 1300 de femei din zona insarcinate si a devenit astfel unul dintre barbatii care chiar contribuie hiperactiv la perpetuarea speciei. Batranul in varsta de 87 de ani este acum pensionar, insa in perioada in care lucra pentru Posta SUA a facut furori in randul femeilor din zona. Cei peste 1300 de copii nelegitimi pe care ii are au fost descoperiti cu ajutorul unui detectiv particular, a carui ancheta intinsa pe o perioada de 15 ani s-a bazat atat pe marturiile fostelor amante, cat si pe probele de ADN ale urmasilor, scrie cancan.ro

Faza tariFoto: Colaj foto

Rusii angajeaza 5 delfini mercenari. Va pricepeti sa antrenati animale cu instinct de spionaj? Daca da, va puteti imbogati! Rusia cauta sa cumpere 5 delfini combatanti pentru a fi folositi in misiuni militare, scrie The Sun. Ministerul Apararii ofera 24.000 de dolari (circa 98.700 de lei) pentru trei masculi si doua female, cu varste intre 3 si 5 ani, apti de razboi, care sa fie recrutati pentru fortele armate. Delfinii trebuie sa fie fara defecte corporale si sa aiba dintii perfecti, scrie Click.

Cum reactioneaza un copil la ritualul de imperechere al unor girafe? Vizita la Gradina Zoologica poate insemna o lectie de anatomie (sau chiar de educatie sexuala) pentru unii copii. Pentru altii, insa, este doar o experienta care naste si mai multe dileme existentiale decat cele specifice varstei. Este mai ales cazul copiilor cu parinti pudici, transmite libertatea.ro.

Un pinguin inoata anual cate 8.000 de km pentru a-l vizita pe brazilianul care l-a salvat. O relatie emotionala incredibila s-a creat intre un pinguin si un barbat brazilian, care a salvat pasarea de la o moarte sigura. Zidarul pensionat, care pescuieste in timpul liber, Joao Pereira de Souza (71 de ani), dintr-un sat din imediata apropiere a Rio de Janeiro, Brazilia, a gasit in 2011 un pinguin mic si apatic pe niste pietre. Creatura neajutorata era infometata si acoperita in totalitate de petrol, iar Souza a luat si a ingrijit pinguinul magelanic, pe care l-a denumit Dindim. O saptamana intreaga a durat pana ce Joao Pereira de Souza a reusit sa spele pinguinul de lichidul negru si lipicios. Dupa ce Dindim s-a insanatosit, Souza l-a eliberat inapoi in mare, fara sa-si imagineze ca-l va mai vedea vreodata pe noul sau prieten, anunta descopera.ro.

Proiectul care va inlocui cimitirele cu paduri. Cum vor creste copaci in cenusa celor incinerati? Un start-up vine cu o idee inedita: vrea sa creasca copaci in cenusa oamenilor incinerati, scopul final al Bios Urn fiind inlocuirea, in viitor, a cimitirelor cu paduri. Conceptul propus de firma este simplu: cenusa rezultata din incinerare este pusa intr-o urna biodegradabila, numita Bios Urn, care contine si samanta unui copac, informeaza Go4it. Este disponibil si un sistem numit Bios Incube, care permite cresterea copacului in casa. Dispozitivul uda singur copacul, in functie de necesitatile mediului in care acesta creste, informeaza descopera.ro.