Un profesor britanic cu reputatie impecabila ducea o viata dubla. Cu ce se ocupa in timpul sau liber:"Suntem socati cu totii" La 61 de ani, Nicholas Goddard era unul dintre cei mai respectati profesori. Cu numeroase diplome de la prestigioasa facultate Oxford, membru in Societatea Regala a Chimiei si zeci de articole stiintifice publicate in revistele de specialitate, profesorul se bucura si de o reputatie impecabila, scrie Daily Mail. Asta pana cand sa iasa la iveala ca atunci cand nu se afla in spatele catedrei, barbatul era actor in filme pentru adulti, in care aparea sub pseudonimul "batranul Nick". Vestea i-a socat pe elevii sai, care il descriu drept un profesor riguros, extrem de inteligent si care vorbeste mult. Sotia lui, in schimb, de care s-a separat in urma cu cativa ani, s-a declarat dezgustata de "jobul part-time" al lui Goddard, anunta Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Platesc bani grei sa stea in celula cu criminalii Turisti din intreaga lume se inghesuie sa viziteze una dintre cele mai periculoase puscarii din lume. Este vorba de inchisoarea San Pedro din La Paz, unde nici gardienii nu au curaj sa intre. Un grup de turisti care a vizitat ingrozitoarea puscarie boliviana a dezvaluit ca a platit bani grei ca sa poata sa-i cunoasca pe criminalii cei mai periculosi. Costul pentru numai o zi si o noapte s-a ridicat la nu mai putin de 1.500 de dolari (peste 6.000 de lei). Cu toate acestea, mii de turisti au avut curiozitatea sa viziteze puscaria, cu riscul de a nu mai iesi vreodata, integral pe Click.

Un barbat din Malawi a construit un elicopter din materiale in valoare de 350 de dolari Un barbat de 45 de ani din Malawi a devenit una dintre cele mai cunoscute persoane din tara est-africana, dupa ce a pornit intr-un proiect inedit: a inceput sa-si construiasca un elicopter in propriul garaj, utilizand materiale in valoare totala de 350 de dolari, relateaza AFP. Garajul lui Felix Kambwiri din micuta localitate Gobede, situata la 90 de kilometri nord de capitala Lilongwe, a devenit o atractie nationala pe masura ce s-a raspandit vestea aparatului de zbor pe care il proiecteaza. Desi arata mai mult ca o macheta la scara reala, Kambwiri a facut un test pentru reporterii AFP cu scopul de a demonstra ca partea mecanica functioneaza: un motor de motocicleta de 125 de cm3 este suficient pentru a porni elicea, informeaza Adevarul.

Are 73 de ani si e cea mai in varsta femeie bodybuilder. Se iubeste cu un barbat cu 20 de ani mai tanar Janice se pare ca traieste o a doua tinerete. In ciuda venerabilei varste de 73 de ani, aceasta trage din greu de fiare si chiar are iubit cu aproape 20 de ani mai tanar, cu care are o relatie de 25 de ani. Femeia, care a fost psiholog, si locuieste in Queenbeya, spune ca s-a apucat de sport la varsta de 55 de ani in incercarea de a se pastra tanara, fiind constienta pensionarea poate fi devastatoare asupra organismului. In plus, ea spune ca nu are de gand sa renunte prea curand la mersul in sala de fitness, anunta Libertatea.

Misterul Triunghiului Bermudelor, rezolvat? Ce spun oamenii de stiinta Cateva descoperiri recente ale unor cratere gigantice in Marea Barents (nordul Europei) ar putea fi explicatia pentru disparitiile misterioase din zona Triunghiului Bermudelor. Oamenii de stiinta cred ca craterele sunt rezultatul unor acumulari de gaz metan, relateaza Daily Mail. Explozia acestor acumulari de gaze determina deschiderea unor imense gauri, ceea ce ar putea fi o explicatie pentru ce se intampla in cazul unuia dintre cele mai mari mistere ale lumii. Marea se incalzeste brusc, iar vasele se scufunda in mixul de apa si cantitatea extrem mare de gaz, informeaza Click.