Motivul incredibil pentru care un cuplu a chemat Politia. Finalul pare desprins dintr-o comedie.Mai exact, Dustin Taylor si iubita lui au vrut sa-si "condimenteze" viata sexuala, asa ca intr-o seara fierbinte au decis sa foloseasca niste catuse. Planul lor lor a decurs bine pana la un moment dat, insa: cand cei doi au vrut sa-si scoata catusele, si-au dat seama ca au pierdut cheia. Eforturile lor de a se elibera singuri au fost zadarnice, astfel ca in cele din urma au sunat la Politie si au cerut ajutor, scrie The Mirror, scrieRealitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

S-au distrat pe seama lui SNOOP DOGG! Cum s-a trezit celebrul rapper american in Bogata de Mures.Snoop Dogg, celebrul rapper american, a postat pe contul sau de Instagram o poza prin care spunea ca se afla in Bogata, Mures, desi acesta era in acel moment in Bogota (Columbia), acolo unde avea programat un concert in cadrul festivalului Estereo Picnic. Vigilenti, Romanii s-au amuzat de gafa si i-au lasat comentarii ironice. "Welcome to Romania", i-au spus cei mai multi, in timp ce altii l-au intrebat daca i-a placut tara noastra, potrivitEvz.ro.

Fosta Miss Fund isi face 9 operatii ca sa moara perfecta.Fotomodelul brazilian Jessica Lopes (30 de ani) a fost diagnosticata in decembrie 2015 cu cancer cervical in stadiul 3. In ianuarie a fost operata si tumorile maligne indepartate, insa pericolul nu a disparut. Dar asta nu o sperie, pentru ca vrea sa isi mareasca sanii si buzele. Si nu numai... La finele lunii martie, anul curent, Jessica Lopes, care a participat la concursul de frumusete brazilian Miss Fund in 2012, va afla daca a scapat de cancer sau nu. Insa pana atunci, ea a declarat intr-un interviu acordat Daily Mail ca intentioneaza sa-si faca 9 interventii chirurgicale pentru a "muri perfecta". Pe lista interventiilor plastice, Lopes a bifat: o marire a sanilor, a fundului si a buzelor. Are nevoie de o noua liposuctie in zona taliei si de un facelift pentru ca, zice ea, "incepe sa aiba gusa", potrivitClick.ro.

Femeia extraterestru! Cum o arata o britanica dupa ce si-a modificat corpul. Grace Neutral, un fotomodel britanic si artist de tatuaje, a devenit faimoasa in intreaga lume datorita faptului ca si-a creat o definitie unica a frumusetii. Aceasta si-a pus trupul la diferite modificari pentru a deveni "o printesa extraterestra" sau pentru a fi o alternativa diferita a zanelor din povesti, dupa cum spune chiar ea, potrivitLibertatea.net.

Razbunarea unui american, suparat ca tot mai multe cupluri se opreau sa intretina relatii sexuale langa casa sa.Camoit Mightyram si-a instalat camere de supraveghere pentru a-i filma pe cei care foloseau parcul de langa casa sa pe post de dormitor. Mai mult, pentru a-i face de rusine, americanul a urcat pe Youtube imaginile surprinse. Barbatul s-a convins pana la urma ca nici camerele nu-i speriau pe amorezi. Cuplurile nici macar nu realizau ca sunt filmate, desi intretineau relatii sexuale langa un stalp plin cu camere, potrivitStirileprotv.ro.