Sta in casa cu un aligator de 2 metri. Mananca la masa cu el si doarme in acelasi pat! Mary Thorn, o femeie de 55 de ani, din Florida, are ca animal de companie un aligator, ce cantareste nu mai putin de 57 de kilograme. Femeie spune ca aligatorul, pe nume Rambo, mananca cu ea la masa, imparte cu ea acelasi pat, se uita impreuna la televizor si se tine dupa ea ca un catel. In plus, ea il spala zilnic pe dinti si ii face hainute pe masura. Mary se chinuie acum sa convinga autoritatile sa nu ii ia reptila care locuieste cu ea de mai bine de sapte ani, insa pentru ca acum a ajuns la lungimea de aproape 2 metri, nu mai are voie sa il tina in casa. Autoritatile se tem insa ca nu cumva aligatorul o atace la un moment dat, insa vor lua o decizie dupa ce vor efectua o ancheta sociala, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cel mai lung sarpe din lume, descoperit in jungla amazoniana, la filmarea unui documentar BBC. Un nou documentar realizat de BBC va dezvalui "cel mai mare sarpe din lume", lung de 6 metri, care traieste in jungla amazoniana. Gordon Buchanan prezinta un documentar in trei parti numit "Triburi, pradatori si eu", care va fi difuzat de BBC de la sfarsitul acestei saptamani. In primul episod, Gordon s-a alaturat tribului Waorani, din Ecuador, si a vanat anaconda, cel mai mare sarpe din lume. In una din incursiuni, Gordon si membrii tribului au gasit un sarpe lung de 6 metri. Cel mai lung sarpe descoperit pana acum masoara aproximativ cinci metri si jumatate, anuntaStirileProtv.ro.

Incredibil! S-au oferit voluntari pentru a merge la inchisoare. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut recent o vizita la Institutul Corectional Federal El Reno din Oklahoma pentru a vedea care sunt problemele pe care le intampina justitia americana. A fost pentru prima data cand un presedinte a vizitat o inchisoare americana. Pentru a completa initiativa, sapte cetateni americani au realizat un studiu, oferindu-se voluntari sa intre la inchisoare pentru doua luni. Ei au dorit sa inteleaga mai bine problema criminalitatii si a sistemului judiciar. Astfel, sapte voluntari americani, care nu au comis nicio crima, s-au oferit sa intre la inchisoarea Clark County pentru 60 de zile, relateaza ViralNova.com. Atat colegii de celule, cat si gardienii au crezut ca cei sapte barbati sunt de fapt condamnati. Studiul este menit sa ofere dovezi din interiorul inchisorii despre problemele intampinate in lupta contra criminalitatii si cum pot fi imbunatatite conditiile de aici. In perioada pe care au petrecut-o dupa gratii, voluntarii au fost supusi la violenta fizica extrema si la agresiuni sexuale, informeazaClick.

A inghitit peste 2.000 de bureti de vase si nu se poate abtine sa nu-si manance canapeaua! O britanica de 28 de ani a inceput sa manance buretele de pe canapea si fotolii in timpul sarcinii, iar de atunci a ramas dependenta de el. Vicky Cullen nu doar ca isi mananca tapiteria de pe fotolii sau canapea, dar isi cumpara si bureti de spalat vase pe care ii foloseste pe post de snack-uri, pune bucati din ei in mancarurile pe care le gateste sau ii consuma cu gem si unt. Femeia din Wakefield, South Yorkshire, sustine ca a mancat peste 2.000 de bureti de cand a inceput sa dezvolte aceasta obsesie, in urma cu cinci ani si jumatate, cand era insarcinata in cinci luni, cu fiica ei, Olivia. Speriata de obiceiul ei bizar, femeia a mers la medic, care a diagnosticat-o imediat cu sindromul Pica, o boala foarte rara, care se manifesta intr-o maniera extrem de ciudata. Persoanele care sufera de aceasta afectiune dezvolta o manie bizara, simtind nevoia acuta de a manca lucruri necomestibile, precum scaune, canapele, sapun, detergenti sau chiar propriul lor par, scrieLibertatea.

Motivul bizar pentru care femeile se fotografiaza cu o coala A4. Trendul a starnit numeroase controverse pe internet. Un nou trend a luat nastere pe retelele de socializare, in China, unde femeile care vor sa demonstreze ca au un trup ca tras prin inel duc la capat "provocarea taliei A4". Fotografiile bizare cu tinere care tin in dreptul taliei o coala A4, care le acopera complet abdomenul, s-a viralizat rapid pe Twitter si Instagram, scrie Mashable. Latimea unei coli A4 este de 20 de centimentri, asa ca fetele incearca sa demonstreze ca talia lor este mai mica decat atat, cel putin in latime, anuntaStirileProtv.ro.