Un templu religios din secolul al XVI-lea a fost deschis turistilor in Mexic, dupa ce lacul in care se afla a fost aproape secat de seceta Seceta severa din ultimele luni din Mexic a produs probabil singurul ei efect pozitiv: un templu crestin din secolul al XVI-lea a putut fi vizitat abia acum dupa secarea unui lac artificial din sud-estul tarii, relateaza varianta electronica a "Daily Mirror". Templul a fost construit in secolul al XVI-lea de catre Ordinul Dominican, unul dintre primele ordine romano-catolice sosite pentru a predica si raspandi crestinismul peste ocean, scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

O mama a postat pe Facebook un anunt socant "de vanzare" pentru copiii ei. "Ofer reducere de 45%, pentru ca sunt obraznici" O fotografie cutremuratoare, in care doi bebelusi au gurile si mainile lipite cu banda adeziva, insoteste un anunt "de vanzare" care circula pe internet. Imaginea socanta a fost postata pe Facebook de catre Jaton Justsilly Jaibabi, alaturi de mesajul: "Copii de vanzare, cu reducere de 45 la suta, pentru ca sunt obraznici". Jaibabi, din SUA, care este mama a cel putin unuia din cei doi copii, este in prezent investigata de catre autoritati, intrucat poza a starnit reactii de revolta pe retelele de socializare, informeaza Stirile ProTv.

Pisica-infractoare. O felina fura chilotii si sosetele barbatilor din cartier O pisica din Noua Zeelanda se comporta ca o adevarata infractoare. In timpul noptii, felina umbla pe strazile din orasul Hamilton, Noua Zeelanda, si fura lenjeria intima a barbatilor. Cand nu gaseste, pisica se multumeste cu sosete. Pisica a fost data in vileag de stapana sa. Aceasta a publicat pe Facebook o fotografie cu 11 perechi de chiloti barbatesti, dar si peste 50 de sosete. Toate au fost adunate de felina in ultimele doua luni, anunta Libertatea.

Ups! Florareasa s-a facut gradina Florareasa Mariella, de 28 de ani, din Munchen, a dat lovitura dupa ce si-a sunat o prietena si i-a propus sa o imbrace in flori. Tanara care se plimba cu dubita ticsita cu ghivece inflorate pe strazile din frumosul burg german a reusit sa capteze atentia tuturor barbatilor. Si asta pentru ca a renuntat complet la haine si s-a lasat acoperita doar de cateva desene frumos stilizate care ii transformau trupul in... gradina, scrie Click.

Ce s-ar intampla cu organismul nostru in cazul in care ne-am teleporta? Pe canalul de YouTube al producatorilor de materiale video educationale si de divertisment CGP Grey sunt prezentate detalii legate de modul in care ar fi afectat organismul uman in timpul unei teleportari. In mod concret, daca am activa functiile transportorului, acesta ne-ar scana trupul pana la ultimul quark (acea particula elementara din care este alcatuita materia) si ne-ar dezintegra in atomi, care sunt trimisi apoi la destinatia dorita. Se pune, astfel, problema daca persoana care ajunge in locatia respectiva este aceeasi cu cea initiala sau, de fapt, o copie a acesteia. Mai mult decat atat, cum am putea dovedi ca suntem, cu adevarat, cei care s-au teleportat?, integral pe Descopera.ro.