Barbatul cu penis bionic si-a pierdut virginitatea la 44 de ani. Mohammed Abad, barbatul care are un penis bionic, si-a pierdut in sfarsit virginitatea. El a facut sex pentru prima oara la 44 de ani cu o prostituata. Mohammed Abad din Scotia a ramas fara penis intr-un accident din copilarie. El a fost calcat de o masina cand avea sase ani, iar doctorii i-au inlocuit penisul cu un tub. In 2012, insa, barbatul a primit un penis bionic, iar acum barbatul a primit unda verde din partea doctorilor pentru a face sex. Asa a ajuns sa-si piarda virginitatea la 44 de ani. "A fost incredibil. Am asteptat aceasta zi de cand aveam 18 ani. Acum, mi-am luat o piatra de pe inima si sunt foarte fericit", a povestit barbatul, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Povestea barbatului care a vandut Turnul Eiffel de doua ori. "Contele" Victor Lustig a fost cel mai mare escroc al Americii, dar cere e adevarata sa identitate? La varsta de 46 de ani, era considerat cel mai periculos american. Cu o cariera de infractor pe masura, "schemele" lui au zguduit SUA, dar si restul lumii. In Paris, Victor Lustig a vandut Turnul Eiffel, intr-un joc al increderii extrem de curajos- nu o data, ci de doua ori. Victor Lustig, geniul nascut intr-un orasel din Austro-Ungaria, avea un sarm hipnotic, stia cinci limbi straine si a fost cel mai mare escroc din istorie. Obisnuia sa insele turistii bogati, folosindu-se doar carisma lui. Inselaciunea carierei sale l-a facut sa devina cel mai mare esroc de pe planeta. A ajuns la Paris in mai 1925 si s-a prefacut ca este un oficial american. S-a prezentat la receptia cunoscutului Hotel de Crillon, iar identitatea lui nu a fost pusa la indoiala nicio clipa, anuntaClick.

De necrezut! Milionarii americani vor taxe mai mari pentru ei ca sa ajute statul. Peste 40 de milionari din New York, au scris guvernatorului democrat Andrew Cuomo si celor mai importanti parlamentari cerandu-le sa ia in considerare cresterea taxelor pentru cei mai bogati rezidenti ai statului. Ei spera sa ajute lupta impotriva saraciei si sa reconstruiasca infrastructura cu noile taxe. Scrisoarea, a carei copie a fost furnizata Associated Press, propune noi taxe, mai mari pentru cu pana 1 la suta din avere pentru miliardarii statului, informeazaLibertatea.

Un laptop supraincalzit a provocat un incendiu devastator.Pagubele produse de bateria care a explodat. Un laptop supraincalzit care a fost lasat in priza a pornit un incendiu urias, care a distrus casa unei familii din Australia. Focul a izbucnit atunci cand bateria litiu - ion din computer a explodat, pornind flacari uriase in locuinta din Doncaster, relateaza Daily Mail. Din fericire, tanarul cuplu si copilul lor de 10 luni, care locuiesc impreuna cu parintii, nu erau acasa in momentul incendiului. Pompierii au fost chemati duminica la pranz, iar la fata locului au gasit "o casa din caramida, cu un etaj, care scotea mult fum negru", a precizat un purtator de cuvant. Autoritatile au emis un avertisment pentru vecinii din zona din cauza fumului care a cuprins intreaga zona, scrieStirileProtv.ro.

iPhone-uri din aur, gravate cu chipul luI Vladimir Putin, la vanzare in Rusia. Telefoanele au fost create pentru a marca anexarea Peninsulei Crimeea. O serie de iPhone-uri 6S din aur, gravate cu chipul presedintelui rus, au fost scoase la vanzare in Rusia cu pretul de 199.000 de ruble (aproximativ 2.580 de euro). Telefoanele au fost realizate de firma rusa Caviar, care a lansat in trecut alte modele similare. Mai exact, in octombrie, firma a lansat un iPhone 6S tot cu portretul lui Vladimir Putin, pentru a marca ziua de nastere a liderului de la Kremlin. Partea din spate a telefonului este realizata din aur si are portretul presedintelui rus. Sub chipul acestuia a fost pusa harta Peninsulei Crimeea. Totodata, sunt scrise si slogane pentru "Crimeea, in imima oamenilor￯ sau ￯Pentru Crimeea! Pentru tara mama!", anuntaLibertatea.