A iesit cu prietenii sa bea, intr-un cartier din Londra, insa a doua zi a avut un soc. Unde s-a trezit tanarul Alexander Caviel, un barbat din Marea Britanie, a trecut printr-o experienta bizara. Acesta sustine ca a iesit in oras sa bea ceva, iar a doua zi s-a trezit la peste 1000 de km distanta de casa, in mod inexplicabil. Alexander a iesit in oras cu prietenii sa bea ceva in Essex, Londra. A doua zi, s-a trezit in Barcelona, Spania, insa acesta sustine ca nu isi aduce aminte nimic si nu stie cum a ajuns acolo. Cand a aterizat, baiatul s-a imprietenit cu cativa turisti care venisera cu ruscsacul in spate si a ramas cateva zile in spania. Marti, tanarul s-a intors teafar acasa, dar spune ca va fi mai atent cand mai iese in oras, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Marea Britanie: Programul barurilor, prelungit cu doua ore de ziua Reginei Barurile din Anglia si Tara Galilor vor avea voie sa inchida cu doua ore mai tarziu in onoarea celei de-a 90-a zi de nastere a reginei Elisabeta a II-a. Masura va fi valabila pentru serile de 10 si 11 iunie, cand barurile vor avea voie sa serveasca clienti pana la ora 1 noaptea, in onoarea Reginei, relateaza BBC. Regina sarbatoreste, in fiecare an, doua zile de nastere. Elisabeta a II-a este, in realitate, nascuta pe 21 aprilie, insa ziua ei de nastere "oficiala" este sarbatorita intr-o sambata din iunie. Anul acesta, sarbatoarea va fi tinuta pe 11 iunie, anunta Adevarul.

I-au luat foc partile intime in timpul unui concurs de dans Incident socant in timpul unui concurs de dans din Statele Unite. O concurenta si-a dat foc, din greseala, si s-a trezit cu partile intime cuprinse de flacari. Tanara voia sa ofere un numar mai special de dans, scrie TMZ. Planul era sa isi dea cu alcool in zona partilor intime, sa dea foc, iar apoi sa stinga imediat flacarile. Problema a fost ca a pus prea mult alcool, iar incendiul a scapat de sub control. Ea a suferit arsuri de gradul I, insa in ciuda incidentului a reusit sa impresioneze juriul. A castigat concursul si premiul de 500 de dolari, anunta Libertatea.

Ii ia doua zile pe saptamana sa isi aranjeze parul Asha Mandela are parul lung de 16 metri si cand este ud ajunge la aproape 30 de kilograme. Cu toate astea nu vrea sa il tunda. Si pentru ca podoaba are nevoie de intretinere, s-a maritat cu un frizer. Nimeni nu o egaleaza la suvitele afro-rastafariene pe Asha! Daca le desfasoara, sunt mai lungi ca un autobuz cu burduf. De aceea, cand iese la plimbare ori isi cheama neamurile, acestia ii tin parul in brate ori apeleaza la un carucior cu rotile pentru a cara impletitura. Doctorii au avertizat-o ca o asemenea presiune pe ceafa o poate lasa paralizata pe viata, insa asta nu a convins-o pe americanca stabilita in Florida sa renunte la bogatia de pe cap, scrie Click.

Medicii i-au zis ca este insarcinata cu gemeni, insa dupa ce i-au facut cezariana au ramas socati. Ce avea femeia in burta Abia in luna a 9-a, cand a mers la un spital mai mare, tanara si-a facut o ecografie cu ultrasunete. Atunci, medicii i-au spus ca bataile inimii fetusilor nu prea se aud, asa ca trebuie sa-i faca cezariana de urgenta. Doar ca, atunci cand i-au taiat burta, acestia au fost socati sa constate ca in tot acest timp a fost vorba de o sarcina falsa. Femeia avea, de fapt, un chist urias in partea de jos a abdomenului, pe care medicii i l-au indepartat in operatie. Ministerul Sanatatii din Rusia investigheaza in prezent acest caz, informeaza Stirile ProTv.