Cum a reusit o soferita sa plonjeze cu masina de la etajul 4 al parcarii. O soferita din Statele Unite a reusit sa plonjeze cu masina de la etajul 4 al unei parcari, aterizand cu rotile in sus pe trotuar.Lindsay Taylor Cook se afla la volanul unui Audi Q5 atunci cand a pierdut controlul masinii si a trecut prin bariera de beton, aterizand cu rotile in sus pe asfalt. Momentul a fost filmat de o camera de supraveghere, informeaza StirileProtv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost arestat din cauza ca a uitat sa returneze un film inchiriat in urma cu 14 ani. Un american a fost arestat pentru ca, in urma cu 14 ani, a inchiriat un film si a uitat sa il returneze, fiind acuzat de retinere a unui bun care nu-i apartine. James Meyers, un barbat din North Carolina, a fost arestat din cauza ca a uitat sa returneze un film pe care l-a inchiriat cu 14 ani in urma. Barbatul se afla in masina personala cand a fost tras pe dreapta de un detectiv care i-a spus ca exista un mandat de arestare pe numele sau, anunta Adevarul.

Papusa gravida, cobaiul cu care medicii incepatori invata cum sa se descurce in sala de operatii. O papusa gravida le da batai de cap medicilor incepatori din Canada. Manechinul in marime naturala este oferit practicantilor drept cobai si are tot ce ii trebuie pentru a simula o nastere, de la abdomen detasabil pana la cordon ombilical.Inainte de a incepe operatia, doctorii monitorizeaza bataile inimii copilului si verifica semnele vitale, scrie StirileProtv.ro.

Dresat sa faca treaba mare la toaleta. O pasionata de pasari a reusit sa dreseze un papagal, ca sa faca treaba mare la toaleta la comanda. Cu cinci ani in urma, Pauline Guthrie (39 de ani) a cumparat un ¬gri african¬, asta dupa ce si-a dorit unul de cand era mica. Dupa ce a botezat pasarea, in spiritul obiceiului crestinesc, bineinteles, cu numele Skylar (nume de fetita) a decis s-o educe corespunzator si in spiritul normele omenesti de igiena, scrie Libertatea.

A fost inventat pistolul care seamana cu o carcasa de Iphone. Pentru folosire, este de ajuns sa fie rotit pe pozitie manerul retractabil, expunand tragaciul ascuns la interior.Pistolul deghizat in carcasa de protectie pentru iPhone este conceput de o companie americana si este genul de arma care poate trece foarte usor neobservata, fara a fi posibila diferentierea dintre suspecti si simplii trecatori care folosesc telefonul mobil, informeaza descopera.ro.