Credea ca sotul ei este plecat in delegatie, pana cand a deschis televizorul. Socul femeii cand a vazut ce facea el de fapt Helen sustine ca isi stia sotul intr-o calatorie in interes de serviciu, in Dubai. Uimirea ei a fost si mai mare atunci cand l-a vazut in direct la televizor, alaturi de fosta partenera, in cadrul unui show de divertisment. Sam Backburn si Michelle Brooker au decis sa se casatoreasca in cadrul show-ului TV britanic "Ant and Dec's Saturday Night Takeaway". Ei si-au surprins astfel invitatii, care credeau ca se afla acolo pentru a sarbatori a 30-a zi de nastere a lui Michelle. Printre nuntasi se afla si Daniel Gundry, care a aparut alaturi de o femeie blonda, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cum arata fata care a mancat trei ani doar de la fast food Frica de mancare a determinat-o pe o tanara de 21 de ani din Marea Britanie sa manance doar de la fast food timp de trei ani. Nici macar o felie de mar sau o banana nu putea manca, asa ca trei ani a fost "abonata" la KFC. Georgie Scotney a dezvoltat in adolescenta o boala care o impiedica sa manance anumite preparate. Cand era mica putea digera doar pui si cartofi prajiti, dar a ajuns sa poata manca doar produsele unei anumite firme, KFC, asa ca in ultimii trei ani a supravietuit doar cu mancare de la fast food, si , uneori, cu cate un baton de ciocolata, informeaza Click.

"In 38 de ani de cariera nu am vazut asa ceva". Cum a reusit o soferita sa ajunga cu masina pe un stalp de inalta tensiune Politistii si pompierii din Tennessee, SUA, au avut o misiune dificila si neobisnuita in acelasi timp. Agentii am marturisit ca in toata cariera lor nu au mai vazut un astfel de incident. O soferita, in varsta de 56 de ani, a ajuns cu masini suspendata pe un stalp de inalta tensiune, cu rotile prinse in firele de curent. Din fericire, femeia nu a suferit rani grave. "In 38 de ani de cariera nu am vazut asa ceva. Incercam sa intelegem cum de a reusit sa urce masina pe stalp. A trebuit sa oprim curentul in zona. Operatiunea de salvare a durat cateva ore bune", a declarat unul dintre politisti, informeaza Stirile ProTv.

Drogul pe care luptatorii ISIS il folosesc pentru a-si spori capacitatea fizica. Care sunt efectele lui Substanta halucinogena este compusa din molecule de fenetilina si amfetamina. Profesorul australian Nicolas Rasmusen, de la Universitatea din New South Wales, a analizat comportamentul luptatorilor din cadrul gruparii teroriste, cunoscute sub numele de Statul Islamic. Specialistul a ajuns la concluzia ca acestia folosesc un drog special, denumit Captagon, pentru a avea o rezistenta fizica sporita. Substanta halucinogena nu se activeaza instantaneu in organismul uman, efectele acesteia declansandu-se de-abia in momentul in care moleculele de teofilina si amfetamina incep sa se dezbine. Integral pe Descopera.ro.

Si-a mutilat fata pentru a arata ca un papagal Un barbat din Marea Britanie si-a supus corpul la mai multe operatii estetice pentru a arata cat mai asemanator cu pasarile.. Din acest motiv, barbatul si-a schimbat numele in mod oficial - Omul Papagal. Un alt motiv pentru care si-a schimbat numele este si faptul ca simte ca nu-l leaga nimic de familia din care provine. Ted Richards (58 de ani), care locuieste in Britol, a uimit pe toata lumea prin felul inedit in care arata. Barbatul si-a supus chipul mai multor operatii estetice de-a lungul anilor pentru a arata cat mai mult ca pasarile, relateaza Click. El a anuntat ca de acum inainte se va numi Ted Parrotman (Omul Papagal).