Invatatoare concediata pe loc dupa ce un parinte s-a uitat pe contul ei de Facebook.Gemma Laird, din Marea Britanie, a spus ca, la angajare, a informat conducerea Scolii primare Bloemfontein ca este si model si are un contract in desfasurare cu o firma de lenjerie intima, Lexi Fashion, relateaza Metro. Invatatoarea de 21 de ani a spus ca a fost umilita la concediere, iar atutudinea directoarei a facut-o sa se simta ca o prostituata. "M-am descurcat foarte bine ca invatatoare si am primit reactii pozitive pentru ceea ce am facut. Mi s-a spus ca ma purtam foarte natural cu copiii. Dupa o perioada, m-a chemat directoarea si mi-a spus ca am fost reclamata pentru ca mi-am pus poze in lenjerie intima pe Facebook, potrivitStirile ProTv.

Avionul egiptean, deturnat din dragoste! Atacatorul voia sa-si vada sotia.Un avion al companiei EgyptAir a fost deturnat, marti dimineata (29 martie). Aeronava decolase din Alexandria, cu destinatia Cairo, insa a fost deviat dupa ce pilotul a fost amenintat de un barbat inarmat. Acesta sustinea ca ar avea o centura cu materiale explozibile asupra sa. Presa locala speculeaza ca discutiile cu echipele de negociatori au rezultat intr-o scrisoare redactata in araba de atacator, pe care le-a cerut autoritatilor sa o livreze fostei sale sotii, o femeie cipriota, citat deClick.

A iesit la intalnire cu Donald Trump, acum 40 de ani.Cu mult inainte sa intre in viata politica a Statelor Unite ale Americii si sa candideze pentru una dintre cele mai importante functii din lume, Donald Trump (69 de ani) era doar un barbat bogat, care isi cauta jumatatea. O femeie din trecutul lui amors, Lucy Klebanow, a vorbit despre o intalnire pe care a avu-o cu bogatasul, in urma cu mai bine de 40 de ani. Lucy a povestit ca avea numai 23 de ani, cand Donald Trump a chemat-o la o intalnire. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, la un bar. "Era la inceputul anilor 1970. Aveam cam 23 de ani la momentul acela, iar el avea aproape 30. Ne-am intalnit prin intermediul unor prieteni, vorbind la bar", scrieClick.

Barbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme.Berlinezul Micha Stuntz, in varsta de 45 de ani, si-a injectat silicon in penis si scrot ca sa para mai dotat, insa a exagerat, iar acum organele sale genitale cantaresc aproape cinci kilograme, cam cat o pisica de marime medie. Penisul barbatului are aproape 23 de centimetri lungime si 14 centimetri in diametru, dimensiuni la care a ajuns dupa patru interventii chirurgicale. Dorinta de a avea un penis mai mare a aparut in urma cu 20 de ani, cand a primit in dar o pompa pentru penis, scrieAdevarul.

La ce metoda a recurs acest politist pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el.Un politist din mexic a fost suspendat din functie de superiorii sai dupa ce pe internet a aparut un selfie cu el, prin care incerca sa isi convinga sotia sa il primeasca inapoi. In poza facuta cu telefonul mobil, cel mai probabil in toaleta bancii, se vede cum barbatul tine pistolul indreptat catre tampla, dand astfel senzatia ca ar vrea sa se sinucida. Hector le-a spus ulterior superiorilor ca a facut acest gest extrem pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el. Femeia il parasise in urma cu ceva timp. Mass Media locale sustin ca barbatul ar fi amenintat-o pe femeie ca isi va lua viata, dupa cum relateaza The Sun, citat deStirile ProTv.