Un saudit si-a transportat flota de masini aurite in centrul Londrei. A primit amenda de la politie. Aparitie inedita in centrul Londrei! Un tanar saudit si-a adus flota de masini aurite in capitala Marii Britanii pentru vacanta sa. Tanarul extravagant a vrut sa se asigure ca are masini cu care sa se plimbe prin oras, in functie de ocazie, asa ca a luat trei bolizi cu el. Trei masini, in valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro. Este flota pe care un tanar saudit a decis sa o transporte in Londra. Masinile au fost parcate in fata floteului Jumeirah, unde au atras privirile trecatorilor. Nu doar atat, insa. Tanarul a primit amenzi pentru parcare, caci a depasit timpul regulamentar. Are de platit pana acum amenzi in valoare de 320 de lire. Cu siguranta, insa, banii nu sunt o problema pentru el. Flota lui auto este formata dintr-un Mercedes G63 AMG 6￯6, un Rolls Royce Phantom, precum si un Lamborghini Aventator. Toate masinile sunt colantate cu crom auriu, care ar fi costat aproximativ 5.000 de euro pentru bolid, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O bunicuta a inotat ore in sir dupa vaporul care plecase fara ea. O femeie in varsta de 65 de ani s-a aruncat in mare si a inotat aproape patru ore dupa nava de croaziera care plecase fara ea. A crezut ca sotul sau, de care se pierduse anterior, ramasese la bord si ca dupa ea va fi trimisa o barca de salvare de pe vas cand va fi observata. A fost insa gasita de niste pescari in apropierea coastei Insulelor Madeira, aflandu-se in stare de hipotermie. Susan Brown a uimit o lume intreaga prin indrazneala si rezistenta de care a dat dovada, potrivit DailyMail.co.uk. Ea le-a povestit salvatorilor ca s-a aruncat in apa pentru a inota dupa vasul de croaziera Marco Polo. Susan si sotul sau se aflau in vacanta, dar cand au ajuns in aeroportul din Insulele Madeira, ea s-a pierdut de partenerul sau de viata si a crezut ca acesta se afla tot pe vas, anuntaClick.

S-a imbracat cu toate hainele in aeroport, ca sa scape de taxa in plus pentru bagaj. Un britanic a avut o idee nastrusnica pentru a scapa de taxa in plus pentru bagaj. Dupa ce a aflat ca trebuie sa achite 45 de lire sterline, caci geamantanul sau este prea mare, barbatul in varsta de 32 de ani a decis sa se imbrace cu toate hainele. Matt Botten calatorea catre din Londra catre capitala Islandei. Pe aeroportul Gatwick, compania low cost i-a spus ca bagajul sau este prea mare si nu poate fi considerat bagaj de mana, asa ca va fi nevoit sa plateasca o taxa de 45 de lire. Nu a avut insa sa faca acest lucru, asa ca si-a golit geamantanul si a inceput sa se imbrace cu toate hainele. A pus pe el toate perechile de pantaloni, dar si bluzele. Desigur, aspectul sau i-a determinat pe cei de la securitate sa ii puna cateva intrebari, insa barbatul a reusit sa se urce fara probleme la bordul avionului, informeazaLibertatea.

Lux orbitor! In culisele nuntii de 1 miliard de euro a unui oligarh rus. Said Gutseriev (28 de ani), fiul unui miliardar, s-a casatorit cu studenta Khadija Uzhakhov (20 de ani), intr-o ceremonie de lux, in acest weekend. Mireasa este studenta la o universitate de Stomatologie din Moscova, Rusia, iar mirele este educat la Oxford, in Marea Britanie. Tatal lui Said este Mikhael Gutseriev, un oligarh si un magnat media, care are o avere de peste 5 miliarde de euro, potrivit revistei Forbes. Cei care i-au incantat pe nuntasi au fost Jennifer Lopez si Enrique Iglesias. Mireasa a purtat o rochie semnata de celebrul designer Elie Saab in voaloare de 22.000 de euro, o tinuta la care alte femei pot doar sa viseze. Rochia tinerei Khadjia a fost adusa tocmai de la Paris si a cantarit peste 11 kilograme, din cauza trenei uriase si a miilor de pietre pretioase aplicate pe ea, potrivit publicatiei britanice Daily Mail. Khadija Uzhakhov a aratat ca o printesa scoasa din filmele Disney. Rusoaica si-a accesorizat tinuta extravaganta cu o coroana, un lant si o bratara de diamante, scrieClick.

Incident socant la metroul din New York! Un sobolan s-a urcat pe un calator adormit. Un barbat din New York, care se intorcea acasa cu metroul in timpul noptii, a avut parte un moment terifiant. Un sobolan s-a catarat pe el si a ajuns chiar pe capul lui. Incidentul a fost filmat de un alt calator din vagonul cu pricina. In imagini se vede cum barbatul, care pare sa fi adormit pentru cateva momente, se trezeste cu animalul pe el. Rozatoarea s-a urcat pana pe capul barbatului, care s-a dezmeticit in acel moment si a inceput sa tipe. Clipul de aproximativ 15 secunde a fost publicat pe internet, iar persoana care l-a realizat a fost aspru criticata. Oamenii au comentat ca trebuia sa-l ajute si sa goneasca animalul, nicidecum sa filmeze, anuntaLibertatea.