O mama a angajat o stripteuza la ziua de nastere a fiului ei de doar 8 ani.O filmare socanta a aparut pe Yotube, de la ziua de nastere a unui baietel de 8 ani. Mama acestuia a avut o idee cel putin socanta si a angajata o stripperita, care a venit si i-a dansat in poala baietelui. Grav este ca, din filmare, baietelul pare total dezinvolt si obisnuit cu un astfel de comportament total neadecvat in preajam unui minor. In timp ce dansatoarea, imbarcata doar in lenjerie intima, se misca lasciv, baiatul chiar ii da cateva palme la fund si pare entuziasmat de ceea ce se intampla. Filmuletul a starnit revolta pe internet, unde utilizatorii au scris ca este inacceptabil ca o mama sa ii faca un astfel de cadou fiului sau. "Ce vedem este abuzare sexuala a unui minor, asta e adevarul". Desi filmuletul circula de cateva zile, inca nu se cunosc detalii despre unde a avut loc si cand anume s-a intamplat totul, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

I s-a vazut "pasarica" in timp ce prezenta rubrica meteo, in direct.O prezentatoare de la un post de televiziune mexican a facut senzatie pe Internet, dupa ce i s-au vazut partile intime in transmisiune directa. Susana Almeida a aratat totul in fata camerelor de filmat, fara ca macar sa isi dea seama. Frumoasa prezentatoare a continuat sa vorbeasca despre starea vremii, in loc sa incerce sa se ascunda sau sa remedieze, subtil, problema. Videoclipul in care a gafat a ajuns viral pe Internet, unde partile intime ale Susanei Almeida au ajuns celebre, scrieClick.

Delia, marturisiri socante la TV! "Nu am mai facut-o de mult timp. De obicei o fac cu prietenii".Delia a reusit din nou sa se joace cu imaginatia barbatilor in cadrul emisiunii "iUmor" de duminica seara. Plina de umor, artista a facut o serie de marturisiri spumoase, ce lasa sa se inteleaga altceva. Un concurent de la "iUmor" a pus-o pe Delia sa aleaga o carte de joc. Barbatul trebuia sa ghiceasca actiunea si a folosit cateva intrebari ajutatoare. Delia insa, a fost pusa pe glume. "Nu am mai facut-o de mult timp. Gura o pot folosi. De obicei o fac cu prietenii. Nu as putea-o face cu tine", a spus Delia in cadrul emisiunii "iUmor", scrieLibertatea.

Disperata sa-si gaseasca un sot, o virgina de 40 de ani a pus in capitala un afis publicitar. Ce a scris pe el.Actrita de televiziune Aranya 'Pui' Pathumthong a inchiriat un panou publicitar urias in capitala Bangkok, dupa ce a esuat in a-si gasi un partener prin intermediul aplicatiilor si site-urilor de matrimoniale, relateaza The Mirror. Astfel ca a pus o fotografie cu ea in lenjerie intima, langa care a scris "Te vreau". De asemenea, in descriere apare si numarul ei de telefon, dar si urmatoarele: "Am 40 de ani si sunt virgina. Pui Aranya isi cauta un sot. Lasa sa il am o data inainte sa mor", relateazaStirile ProTv.

Lora, luata la rost de fani! "Scuza-ma ai fost in portbagaj?".Lora a vrut sa le faca o surpriza prietenilor virtuali, insa acestia au facut glume pe seama ei. "Am profitat din plin de ziua asta. M-am plimbat 5 ore. Abia astept sa ies cu rolele sau bicicleta", a scris ea in dreptul fotografiei. Reactia admiratorilor a venit imediat. "Inteleg ca te-ai plimbat 5 ore, ca ai profitat de vreme, dar, Lora, vrei sa ne arati ce masina ai?", "De ce stai in portbagaj?", a fost nemultumirea fanilor, scrieLibertatea.