Aceasta este cea mai bantuita casa din lume! Ai curaj sa dormi in ea? O casa din Hull, Marea Britanie, poate sa primeasca titlul neoficial pentru cea mai bantuita locuinta din lume. O casa cu sapte camere din Marea Britanie a ajuns in atentia tuturor dupa ce un chirias a vazut umbra unui copil, locuinta devenind rapid tinta preferata a vanatorilor de fantome. Fostii locuitori ai casei cu sapte camere din Hull au declarat ca au vazut "umbra unui copil" iesind din semineu, iar cutitele erau miscate peste noapte. Mai mult, fostul proprietar, care a locuit aici in urma 24 de ani, pretinde ca a cerut ajutorul politiei dupa ce a fost tarat din pat de forte malefice. Din cauza fantomelor din casa, cel mai longeviv locuitor al locuintei a stat aici... 4 zile, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Casa cu susul in jos, creatia bizara a unor arhitecti din Taiwan care atrage turistii. Cum a fost amenajat interiorul. O casa cu "susul in jos" este creatia unor arhitecti din Taiwan. Are trei etaje si, chiar daca suna ciudat, a fost construita incepand cu acoperisul, care vine la baza cladirii. Straniu este si faptul ca in interior, totul atarna, de la mobila si mancare, pana la masina din garaj. Locuinta a fost ridicata in doar doua luni si a costat 600.000 de dolari. Pentru o altfel de viziune asupra lucrurilor, vizitatorii scot din buzunar cinci dolari. Casa "talmes-balmes", asa cum le place arhitectilor sa o alinte, a fost construita in stil american. Are trei etaje, un dormitor matrimonial, garaj si baie. Ba mai mult, este complet utilata. Se intinde pe o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati, iar pe exterior a fost aplicata o scara pe care o poti folosi pentru a cobori de la parter, anuntaStirileProtv.ro.

Vrea sa devina tatal a 100 de copii! Are deja 35 si nici nu stie cum ii cheama! Jan Mohammad, un doctor din Pakistan vrea sa devina tatal a 100 de copii, fiind convins ca acest lucru ii va asigura un loc in Rai. Barbatul de 43 de ani are deja 35 de copii cu trei neveste, iar acum isi va lua a patra sotie ca sa-si atinga mai repede scopul. "Vreau sa am 100 de copii, intrucat profetul a spus ca cei care isi maresc numarul de urmasi nu se va duce niciodata in Iad", a declarat medicul pentru ziarul pakistanez Dawn, din orasul lui natal Quetta, in Pakistan, informeazaLibertatea.

La ce se gandesc barbatii in timp ce fac sex cu prostituate. Mai multi barbati care au facut sex cu prostituate au acceptat sa fie intervievati si sa vorbeasca deschis despre experienta lor. Multi dintre ei au marturisit ca nu a fost exact asa cum sperau sa fie. Acestia au fost de acord sa faca parte din documentarul "Men Buy Sex" ("Barbatii cumpara sex"), realizat de Alice Russell, pentru a releva faptul ca cei mai multi "cumparatori" de sex sunt barbati. De la marturisirea anonima a unui barbat care a platit sa faca sex cu o femeie de care nu era deloc atras la altul care crede ca actul sexual este foarte intim, exista, potrivit experientelor relatate in documentar, o varietate atunci cand vorbim de cumpararea sexului, scrieClick.

Gemenele cu cele mai mari funduri! Traiesc vieti identice ca sa arate la fel! Miriam si Michelle Carolus (28 de ani), doua surori din Miami, Florida, au cucerit internetul ca fiind gemenele cu cele mai mari posterioare si datorita faptului ca au reusit performanta de a avea amandoua forme identice. Insa, pentru a avea aceeasi conditie fizica si pentru a arata la fel, cele doua au acelasi stil de viata si se copiaza una pe cealalta de la mancare pana la exercitii. Surorile se lauda cu posterioarele lor bombate ce masoara peste 1,20 metri pe care le-au sculptat cu ajutorul a 2.000 de genoflexiuni pe zi, si nu cu ajutorul operatiilor estetice cum le-au acuzat unii fani. Miriam si Michelle sustin ca au apelat la bisturiu doar pentru a-si pune implanturi mamare, anuntaLibertatea.