S-a dus la scoala cu un obuz din al II-lea Razboi Mondial. Un elev in varsta de 11 ani a adus la scoala un obuz neexplodat din al II-lea Razboi Mondial. Alerta la o scoala din landul Saxonia Inferioara, Germania, unde un elev in varsta de 11 ani a adus la scoala un obuz neexplodat datand din al II-lea Razboi Mondial. Imediat ce un profesor a sesizat isprava copilului au fost alertate autoritatile, care au evacuat imediat institutia de invatamant. Autoritatile germane au stabilit ca obuzul neexplodat, care are lungimea de 17 centimetri, este din al II-lea Razboi Mondial, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un cazinou din estul Germaniei, evacuat din cauza unei jucarii sexuale care vibra. Un cazino din estul Germaniei a fost evacuat dupa ce un angajat a confundat o jucarie sexuala care vibra intr-un cos de gunoi cu un dispozitiv exploziv, a informat miercuri politia, citata de DPA. Nouazeci de persoane au fost evacuate dintr-un cazinou din orasul Halberstadt (Saxonia-Anhalt) si din cladirile din jur, dupa ce politia a fost chemata la fata locului de un angajat al cazinoului care a auzit zgomote suspecte venind dintr-un cos de gunoi. Spre surpriza lor, expertii in explozibili care au examinat cosul au descoperit inauntru doar un inel pentru penis care inca vibra. Pentru moment, nu este clar cine a plasat inelul in cosul de gunoi, anuntaStirileProtv.ro.

Festivalul Penisului a adunat sute de oameni in strada! Unde a avut loc. Shinto Kanamara Matsuri, Festivalul Penisului din Otel, a strans sute de oameni in strada, in Japonia. Evenimentul care celebreaza fertilitatea a adus zeci de mii de vizitatori, in ultimii 39 de ani. Primul a avut loc in 1977, la Kanayama Shrine. Se crede ca isi are radacinile in secolul al XVII-lea, datorita unei povesti in care un demon cu dinti ascutiti se indragosteste de o femeie foarte frumoasa. Fiind orbit de iubirea pentru aceasta fata prea frumoasa, demonul i-a lasat pe petitorii ei fara barbatie. In cele din urma, un fierar a facut un penis din otel, care i-a spart dinti demonului, acesta disparand pentru totdeauana de pa fata pamantului, iar femeia a fost salvata si eliberata, informeazaClick.

Autoritatile au desenat in jurul masinii sale un loc de parcare pentru persoanele cu dizabilitati, iar apoi l-au amendat. Un sofer din sudul Londrei a avut parte de o surpriza incredibila. El a descoperit ca autoritatile au desenat un loc de parcare special pentru persoanele cu dizabilitati, chiar in jurul masinii sale. Mai mult de atat, barbatul avea o amenda de 110 lire in parbriz. Barbatul a crezut initial ca este victima unei farse de 1 aprilie. El a iesit din casa si a gasit o amenda pe parbrizul masinii sale. Apoi a observat ca in jurul vehicului a fost marcat un loc de parcare pentru persoanele cu dizabilitati. Barbatul si sotia sa au inceput imediat sa sune autoritatile, pentru a se plange de problema. Nu au primit insa niciun raspuns, scrieLibertatea.

De la barbat, la femeie si apoi la "dragon". Un fost bancher american s-a transformat radical. Un barbat din Texas, Statele Unite, a suferit o transformare spectaculoasa pe durata a mai multe decenii, obsedat de ideea de a semana cu un "dragon". Richard Hernandez, fost bancher, s-a considerat mereu femeie, desi s-a nascut barbat. Pe durata a mai multi ani, Richard, nascut in Texas, Statele Unite a suferit o serie de operatii si interventii care l-au transformat radical. In prezent are 55 de ani, si-a schimbat numele in Tiamat si spune ca nu mai este nici barbat, nici femeie. Inspirat de personajul Voldemort din seria Harry Potter, barbatul si-a modificat nasul si si-a operat chipul pentru a semana cu o reptila, anuntaStirileProtv.ro.