O pisica se plimba de trei ani cu metroul din Tokyo. Printre corporatisti care merg la birou, studenti care se grabesc la cursuri sau pensionari care isi fac drum in oras, o pisica isi face de trei ani siesta in metroul din Tokyo. Felina este o prezenta obisnuita pe linia care leaga gara Ikebukuro, din Tokyo, de gara Agano din Hanno, Saitama, o suburbie a capitalei nipone. Mai mult, daca e sa dam crezare surselor citate de Journal de Montreal, pisica ar fi inceput sa calatoreasca cu linia Seibu Ikebukuro in urma cu trei ani, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

O britanica a decis sa se culce doar cu barbati insurati. Dupa doua mariaje incheiate cu divort, Jenny Hendle, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie a luat hotararea sa se culce doar cu barbati insurati. Pana acum a facut deja noua "victime". Jenny, care lucreaza la o brutarie, spune ca nu simte nicio remuscare. Femeia a luat aceasta decizie radical dupa ce a ajuns la concluzia ca toti barbatii sunt la fel si toti o vor insela, anunta StirileProtv.ro.

I s-a oprit inima de trei ori, dar a revenit la viata! Povestea uluitoare a unei tinere de 21 de ani, bolnava de cancer. Povestea uimitoare a unei tinere de 21 de ani a impresionat intreaga lume. Aceasta a fost diagnosticata cu o forma agresiva de leucemie, iar in timpul tratamentului a luat o bacterie din spital si a suferit numeroase complicatii, in urma carora inima i s-a oprit de trei ori, insa de fiecare data a reusit sa revina la viata, uimindu-i pana si pe medici, scrie Libertatea.

Eroina lumii a treia: femeia capitan din Malawi care a anulat peste 850 de casatorii intre minori si i-a trimis pe copii la scoala. O femeie capitan dintr-un district al statului african Malawi a promulgat o noua lege care impiedica oficierea casatoriilor intre tineri cu varste sub 18 ani. Mai mult, in ultimii trei ani, eroina a anulat mai bine de 850 de casatorii intre minori si i-a somat pe tineri sa isi reia studiile. Theresa Kachindamoto, capitan in districtul Dedza din Malawi, unde influenta sa se rasfrange asupra a aproximativ 900.000 de persoane, a avut o initiativa istorica pentru statul african, relateaza Adevarul.

A dat peste un rechin in timp ce inota. Reactia tinerei, incredibila. O tanara din Anglia a trait experienta vietii ei in Filipine, si nu este vorba despre peisajele de vis. Femeia a dat nas in nas cu un rechin urias in timp ce facea snorkelling in apa de un albastru ireal. Totul a fost filmat de prietena tinerei, care a surprins groaza fetei cand si-a dat seama ca un rechin urias ii luase urma. Tanara imbracata intr-un costum de baie roz era ocupata sa urmareasca fauna prin ochelarii de snorkelling si a observat prea tarziu ca o creatura uriasa s-a apropiat periculos de ea, anunta Click.