Sucul care te scapa de kilograme fara sa tii dieta. Persoanele supraponderale se pot confrunta cu tot felul de probleme de sanatate din cauza greutatii: boli cardiovasculare, tensiune arteriala, diabet￯ Iar suita de diete tinute de-a lungul timpului, fara sa aiba vreun efect multumitor asupra corpului lor, de asemenea poate afecta starea de sanatate. O bautura pe care ti-o poti prepara singura, acasa te ajuta insa sa dai jos kilogramele nedorite, fara sa tii vreun fel fe de regim, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum facem corect diversificarea alimentatiei la bebelusi. Pana la varsta de 6 luni, singurul aliment care ar trebui oferit bebelusului este laptele matern. Ce facem insa dupa aceasta varsta? Cum diversificam alimentatia bebelusului corect? Incepem cu legume si fructe in paralel, de preferat cele de sezon, bine spalate si preparate termic. Continuam cu cereale, mai intai din grupa celor fara gluten si apoi si din cele cu gluten. Cand se ajunge la minimum 100g de legume, se poate adauga o proteina (carne slaba de curcan, pui, vita, galbenus de ou, ficatei, peste), citeste integral pe Doctorul Zilei.

Remedii de ajutor in gastrita si ulcer. Durerile intense de stomac si arsurile gastrice pot fi atenuate cu diverse leacuri cu efecte calmante si cicatrizante. Ceaiurile din plante au efecte dovedite in calmarea crizelor de stomac. Ca sa aiba maximum de efect, aceste ceaiuri trebuie baute neindulcite si, preferabil, dupa mesele importante ale zilei. Varza reduce aciditatea. Varza este bogata in glutamina, aminoacid cu proprietati tamaduitoare in caz de afectiuni ale stomacului. Toaca frunzele de la o jumatate de varza dulce, fara nervuri, pune o cana cu apa peste ele si amesteca totul cu ajutorul unui blender, anunta Click.

Cum sa incetinesti procesul de imbatranire. Daca in ultima vreme v-ati orientat spre creme care costa foarte mult, dar va promit ca va ajuta cu lupta anti-rid, atunci ar fi bine sa stiti ca exista alte variante mai ieftine si naturale care va pot ajuta in aceasta situatie. In primul rand, nu trebuie sa va ingrijorati ca imbatraniti. Multi au acest privilegiu refuzat, asa ca profitati de viata din plin pentru ca si fericirea, dar si miscarea fizica contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de inaintare in varsta, scrie lyla.ro.

Cum prepari o shaorma sanatoasa. Shaorma intra in categoria preparatelor foarte satioase, dar si foarte grele pentru stomac. Totusi, asta nu inseamna ca nu mai poti sa te delectezi cu un preparat asa gustos, mai ales daca stii cum sa prepari o shaorma sanatoasa. Cu siguranta ai simtit nevoia sa mananci ceva cat se poate de gustos, cum este shaorma, si apoi sa te simtiti ingrozitor. Nu neaparat pentru caloriile mancate, ci mai cu seama pentru ca o combinatie grea de ingrediente ti-a facut mai mult rau, decat bine, relateaza Click.