1. Locuitorii unui cartier din sudul Londrei, Marea Britanie, au aparut dezbracati intr-un calendar, cu scopul de a strange bani pentru programe caritabile. Femeile si barbatii purtau doar cateva "piese" de lenjerie intima gasite pe acasa. Pana in prezent, participantii au strans cel putin 2.000 de lire sterline care vor fi donate unui centru social, informeaza Libertatea.

2. Sotia lui Irinel Columbeanu a prezentat joi seara Miss Romania 2007, alaturi de un tanar mult mai bine pregatit din punct de vedere al dictiei si al limbilor straine. Monicuta s-a balbait si a vorbit intr-o engleza... moldoveneasca, numai de ea inteleasa. De apreciat, totusi, efortul depus de doamna Columbeanu pentru a citi cateva minute de pe un desfasurator absolut extenuant. Dar ce mai conteaza cat de buna ti-e dictia si cat de bine te impaci cu limbile straine, cand esti sotie de miliardar?, se intreaba retoric redactorii 7Plus.

3. Joe Arpaio, un serif din Maricopa, Arizona, a gasit o metoda inedita pentru a-i descuraja pe americani sa mai conduca sub influenta alcoolului. El i-a imbracat pe detinuti in chiloti si in tricouri roz si i-a legat pe toti de acelasi lant. Mai mult, soferii inchisi pentru conducere sub influenta alcoolului vor fi nevoiti sa sape gropi si sa-i inmormanteze pe cei care si-au pierdut viata in accidente rutiere, noteaza Cancan.

4. Britanica Christianne Ray, o pitica de numai 88 de centimetri inaltime, era cat pe ce sa isi piarda viata cand a adus-o pe lume pe Kyrsten. Dupa o sarcina imposibila, Christianne si sotul ei, inalt de 1.92 metri, au devenit parinti. La nastere, bebelusul masura jumatate din inaltimea mamei, relateaza Click.

5. Un student francez a uimit lumea efectuand calcule mintale mai rapid decat calculatorul. Alexis Lemaire a reusit sa-si doboare propriul record la calcul mintal, dupa ce a extras radacina de gradul 13 dintr-un numar avand 200 de cifre in 70,2 secunde, scrie Evenimentul Zilei.

6. Comuna gorjeana Matasari are cea mai mare densitate de biserici pe metrul patrat din intreaga Romanie. De-o parte si de alta a Strazii Principale din comuna au aparut, in ultimii ani, nu mai putin de sapte biserici. Astfel, pe o distanta de un kilometru, exista trei biserici ortodoxe, una penticostala, una crestin-adventista Emanuel, una catolica si alta mai mica, fara niciun fel de denumire pe ea, dar despre care oamenii stiu ca tine slujbe sambata, noteaza Cancan.

7. O echipa de cercetatori japonezi a creat prin tehnici de inginerie genetica un „supersoarece" care nu da niciun semn ca s-ar speria de prezenta unei pisici. Se pare ca rozatoarei i-a fost "eliminat" instinctul de conservare in momentul in care simte mirosul unei feline, fapt ce dovedeste ca frica este o mostenire genetica si nu o aptitudine capatata prin invatare, asa cum se credea pana acum, informeaza Adevarul.

8. O suvita din parul lui John Lennon a fost vanduta la licitatie cu suma de 33.000 de euro. Ea a fost cumparata de un colectionar anonim, mare fan al celebrei trupe a anilor ’60, The Beatles, relateaza Click.

9. Victoria si David Beckham au avut parte de trei ore incendiare de striptease in particular. Celebrul cuplu s-a relaxat intr-un club din Las Vegas, consumand cantitati imense de sampanie si capsuni cu frisca. Dupa ce s-au incalzit privind dansatoarele din club, cei doi au decis ca e mai bine sa se retraga intr-un separeu, cu una din striptease, scrie Cancan.

10. O fetita in varsta de 12 ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat o arma de vanatoare dintr-o masina al carei proprietar a lasat usile deschise pentru cateva minute. Micul infractor a fost surprins de politie in timp ce incerca sa ascunda pusca in Gradina Botanica din Craiova, informeaza Gardianul.