O femeie de 102 ani a absolvit facultatea la 60 de ani dupa ce a inceput-o. Cecilia "Dolly" Mischel Boarman, o femeie de 102 din Arizona, SUA, a reusit sa-si ia diploma pentru terminarea studiilor universitare la aproape 60 de ani dupa ce le-a inceput. Batranica a inceput cursurile Universitatii Brescia din Kentucky, in 1957, la varsta de 40 de ani, insa aceasta nu a reusit sa o termine si sa-si ia diploma de absolvire, lucru l-a regretat toata viata. Si asta, in ciuda faptului ca luase destule credite la universitatea din Brescia, ce i-au permis sa predea la o scoala catolica, de unde a si iesit la pensie. Povestea lui Dolly a ajuns si la urechile lui Tracy Naylor, vice-presedintele pentru Avansarea institutionala de la Universitatea Brescia, chiar de la fiica centenarei, Jovita Fine, care a fost coelga la aceeasi facultate cu mama ei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un fost preot a luat la bataie un om de afaceri din cauza unui loc de parcare in Rusia. Un fost preot a luat la bataie un om de afaceri in parcarea unui mall din Novosibirsk, Rusia, relateaza lifenews.ru. Incidentul bizar a fost filmat de catre martori iar imaginile s-au viralizat pe retelele de socializare. Scandalul a plecat de la un loc de parcare. Un om de afaceri local s-a luat la cearta cu un alt sofer, in ajutorul caruia a sarit si un fost preot. Imbracat in sutana, acesta l-a strans de gat pe omul de afaceri si l-a lovit cu o cruce peste cap. Reprezentantii Bisericii Ortodexe din regiune au declarat ca barbatul in sutana a fost dat afara din biserica inca din 2011. Toti cei trei barbati au fost retinuti de politiei, anuntaStirileProtv.ro.

In orasul asta nimeni nu poarta haine. In oraseul de la Marea Mediterana Cap D'Agde, Franta, lumea vine sa stea cat e ziua de lunga in pielea goala. Aici esti luat la ochi doar daca te prezinti in public acoperit cu vreun prosop, vreo camasa sau alt accesoriu vestimentar. Satul naturist din Cap D'Agde a fost infiintat la inceputul anilor '70. Aici vin an de an peste 40.000 de oameni si stau cat e ziua de lunga numai in pielea goala. Daca iesi pe strada cu o camasa pe tine, lumea te opreste sa te intrebe daca ai patit ceva sau daca "abia ai venit". Oraselul are 2 km de plaja, unde strajuiesc 2.500 de cabanute. Peste tot - in blocurile cu apartamente de inchiriat, in hoteluri, magazine, cluburi, baruri, la posta si chiar in sectia de politie - toata lumea merge in pielea goala. Pana si producatorii care vin la piata se dezbraca inainte sa isi puna marfa pe tarabe, pentru ca altminteri nu cumpara nimeni de la ei, informeazaClick.

Izaro Antxia este primul fotbalist transsexual recunoscut oficial in Spania. Izaro Antxia are 35 de ani si duminica trecuta a avut motive de bucurie: a jucat pentru prima data o partida oficiala de fotbal in sala pentru o echipa de fete (Leioa Maia). Toate bune si frumoase, daca Izaro Antxia nu ar fi fost barbat cu ceva timp inainte. Izaro Antxia a devenit primul transsexual din Spania care joaca fotbal pentru o echipa de femei. "In noaptea dinaintea partidei am fost destul de nervoasa, dar m-am calmat, pe masura ce se apropia ora de start", a declarat Izaro Antxia, citata de site-ul sport.es. "Sunt bucuroasa ca mi s-a indeplinit visul de a juca pentru o echipa de fete, dupa 11 ani petrecuti in echipe de baieti. Abia astept sa vad ce-mi rezerva viitorul. Modul de joc al fetelor este deosebit de cel al baietilor, dar ma voi obisnui", a afirmat Izaro Antxia pentru 20minutos.es, scrieLibertatea.

Profesoara filmata dansand erotic in vacanta, la plaja. Ce s-a intamplat dupa ce s-a intors la scoala unde preda. O profesoara de la o scoala privata din Mexic a fost fortata sa demisioneze dupa ce a participat la un concurs de dans in vacanta de primavara. Clarissa, in varsta de 24 de ani, se afla in vacanta in statiunea Cabo San Lucas atunci cand a decis sa participe la concursul care i-a adus si marele premiu, de 260 de dolari, relateaza rt.com. Tanara a declarat pentru ziarul mexican Reforma ca stia ca este filmata, insa afirma ca nu si-a imaginat ca imaginile vor ajunge virale. "Nu fac nimic gresit, era timpul meu liber si suntem in seconul 21. Nu sunt goala, nu fac sex sau iau droguri, si nici nu este vreo jignire la adresa cuiva", a marturisit Clarissa, anuntaStirileProtv.ro.