O profesoara de geografie din Iasi, prinsa de un elev pe un site porn. O profesoara de geografie din judetul Iasi a ajuns in centrul unui scandal, dupa ce unul dintre elevii sai a descoperit pe internet imagini cu ea in timp ce practica videochatul. Supriza de proportii pentru un elev de clasa a VIII-a din satul Prisacani (judetul Iasi), care naviga pe Internet pe site-uri interzise minorilor. Adolescentul a descoperit mai multe imagini si videoclipuri explicite in care profesoara sa de geografie aparea dezbracata, singura sau facand sex cu iubitul ei. Elevul a aratat imaginile deocheate mai multor colegi de-ai sai, vestea ajungand in scurt timp si la urechile profesorilor. scrie Adevarul.

Faze tariFoto: Colaj foto

O plimbare banala pe malul marii le-a schimbat viata si i-a facut bogati. O plimbare pe malul marii s-a transformat intr-un adevarat noroc pentru un cuplu englez. Cei doi se aflau pe o plaja din Middleton cand au facut descoperirea. Gary si Angela Williams au simtit un miros specific de peste aflat in putrefactie. Mergand in directia din care venea acesta, au gasit ceva de forma unei pietre, de dimensiunea unei mingi de rugby, cu aspect de ceara si un miros puternic, neplacut. Cei doi citisera in trecut un articol despre ambra cenusie, o substanta extrem de valoroasa, produsa de o anumita specie de casalot, folosita in productia de parfumuri. Asadar, cuplul a infasurat proaspata descoperire intr-o esarfa si a pastrat-o, potrivit Stirile ProTV.

Cristina Siscanu le-a aratat sanii fanilor pe Internet. Cristina Siscanu (31 de ani), sotia lui Madalin Ionescu (45 de ani), este intr-o forma de zile mari si doreste sa le dovedeasca asta tuturor. A inceput cu cei aproape 80.000 de admiratori de pe Facebook, unde, in timpul unei sesiuni de alergare pe banda, transmisa in direct pe reteaua de socializare, si-a aratat decolteul generos. Constienta de faptul ca arata foarte bine, Cristina si-a lasat sanii la vedere intr-o bustiera de o culoare aprinsa, iar acest lucru a fost apreciat si de numarul mare de fani care au urmarit live-ul vedetei. Nu mai putin de 5400 de persoane au stat cu ochii pe sanii saltareti ai jurnalistei, in timp ce ea se ocupa de mentinerea formei fizice, scrie Click.

Lenea e cucoana mare! Pe Ioan Becali l-au apucat durerile de inima, cand a fost pus sa spele pe jos la inchisoare. Magistratii Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, contestatia omului de afaceri Ioan Becali (63 de ani) privind eliberarea conditionata, acesta avand de executat o pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare in "Dosarul Transferurilor". Initial, cererea de eliberare conditionata formulata Ioan Becali a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 4, insa fostul impresar FIFA a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistratii au hotarat sa mentina dispozitiile primei instante. Ioan Becali isi duce zilele la Penitenciarul Jilava, dupa ce magistratii i-au stricat "cuibusorul" de la Poarta Alba. La Jilava, cel care-si spune "Giovani" a fost transferat, pentru a putea fi audiat in orice moment, in dosarul "Mita pentru judecatoarea Geanina Terceanu", in care a recunoscut ca a dat spaga, informeaza Libertatea.

Ma dezbrac daca iti platesti taxele. De cand revista "Playboy" a inceput sa nu mai publice nuduri, "iepurasul" Erika Jordan, in varsta de 33 de ani, s-a reprofilat. Dupa o serie de filme XXX in care si-a uluit admiratorii cu talentele ei nebanuite, Erika vrea sa ajute statul american la colectarea taxelor. Si cum, in ultimii ani, peste 36% din barbati au uitat sa isi achite datoriile fata de fisc, frumoasa a pozat pentru o campanie guvernamentala demarata in orasul Woodland Hills, California. "Sunt sexy-colectorul de taxe si impozite. Daca le platesti la timp, o sa ma dezbrac pentru tine", a fost mesajul ei. Dupa ce a ramas in sanii goi, Erika a afisat un mesaj in care mentiona: "Ti se pare ca as fi in stare sa-ti trag teapa?", scrie Click.