Cum se facea fitness pe vremea cand bunica era fata mare. Omul modern ar face orice ca sa scape de kilogramele in plus. Orice nu implica dieta si exercitii. Chiar daca meseria de instructor de fitness si celebrele Power Plates nu existau pe vremea aceea, fetele din anii '40 aveau cum sa-si tonifieze corpul. Nu trageau de fiare si nici nu transpirau suroaie, dar erau rasfatate de aceste masinarii, parca desprinse din filmele SF ale acelei vremii, care le masau partile - esentiale, in asa fel incat sa arate ca Marylin Monroe, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A vazut ca pistolul nu functioneaza si l-a testat... in palma. Incidenul filmat intr-o sala de trageri. Ce ar putea merge rau intr-o sala de trageri cu un pistol cu laser? A fost probabil si intrebarea unui barbat in momentul in care a vazut ca arma sa nu functioneaza si a facut cateva teste... in palma. Echipat cu casti si ochelari de protectie, alaturi de instructorul sau, amatorul din SUA a facut cateva incercari. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, instructorul nu pare deloc ingrijorat si isi lasa elevul sa se desfasoare. Dupa cateva tentative, barbatul s-a ranit insa la mana, chiar daca nu era vorba despre o arma cu gloante, ci despre una cu laser, anuntaStirileProtv.ro.

A apasat cinci taste gresite si si-a sters toata compania. In fiecare meserie exista si unele zile mai proaste, in care lucrurile o iau complet razna, insa un britanic a reusit intr-o singura secunda ceva de neimaginat: si-a sters toata compania! Compania lui Marco Marsala oferea gazduire web pentru mai multe site-uri si daca in mor normal clientii pareau multumiti de el, zilele trecute lucrurile au luat o intorsatura dramatica. In timp ce lucra, barbatul a tastat un cod, insa a gresit cateva taste si a scris "m-rf". Cu aceste cinci taste a reusit performanta de a-si sterge complet compania sa, dat si toate site-urile pentru care facea gazduirea. Asta deoarece comanda respectiva anuleaza inclusiv mesajele care avertizeaza ca operatiunea de stergere este ireversibila, informeazaLibertatea.

Cartier de lux? Nicidecum, e cimitir. Trebuie sa fii mort pentru a locui in aceasta zona selecta din Manila! Suna macabru, dar este cat se poate de adevarat. Cimitirul chinezesc ridicat aici uluieste prin cladirile luxoase, proprietatile uriase unde salasluiesc doar cateva fotografii ale celor decedati, o urna sau doua cu cenusa si... atat. Cimitirul e impartit in doua de alei pavate, parcuri cu plante rare si o instalatie de iluminat demna de o mare metropola. Comunitatea chineza din aceasta zona si-a amenajat cimitirul de lux, numit astazi "Beverly Hills al mortilor", in urma cu aproape doua veacuri, dupa ce spaniolii stabiliti in Manila le-au interzis sa foloseasca cimitirul catolic, scrieClick.

174.000 de euro pentru conservarea corpului lui Lenin. Autoritatile ruse au anuntat ca vor aloca in acest an 174.000 de euro pentru conservarea corpului lui Lenin. Suma fabuloasa este explicata prin faptul ca trupul omului forte al revolutiei din octombrie 1917 va fi supus unor actiuni de natura "biomedicala". Cu toata acestea, multi rusi s-au aratat revoltati de o asemenea investitie. Suma alocata acestei operatiuni a declansat o polemica pe retelele de socializare, multi cetateni rusi dorind ca Lenin sa fie inmormantat. Investitia este cu atat mai necesara cu cat de la moartea sa, in 1924, cadavrul imbalsamat al lui Lenin este expus public intr-un mausoleu din Piata Rosie din Moscova, intr-un sicriu de sticla. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, din doi in doi ani, corpul a fost scufundat intr-o baie de alcool, glicerina si acetat de potasiu. Genele lui Lenin au fost inlocuite in trecut, le fel procedandu-se si cu pielea, anuntaLibertatea.