Tupeul fara margini al unui moldovean. A furat pavelele din centrul orasului, sub ochii trecatorilor. Un moldovean din Chisinau s-a gandit sa faca o mica economie si sa foloseasca, in curtea proprie, pavelele din centrul orasului. Nu i-a pasat ca sunt camere de supravegheze in zona si nici ca a fost vazut de trecatori. Nestingherit, omul, in varsta de 34 de ani, si-a parcat masina pe trotuar, in centrul orasului Chisinau si a inceput sa desprinda mai multe pavele, puse in jurul unui copac. Le-a pus toate in portbagajul masinii lui si dus a fost. Dat fiind faptul ca incidentul a fost surprins de camerele de supravegheze din zona, nu a durat mult pana cand hotul a fost prins de politisti. Individul a fost amendat cu 1.200 de lei, suma de doua ori mai mare decat valoarea pavelelor furate, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A vrut sa schimbe un covor vechi si a descoperit o usa secreta. Cand a coborat inauntru, a ramas fara cuvinte. O femeie din SUA a facut o descoperire neasteptata in propria sa casa, dupa ce a hotarat sa schimbe un covor. Cand l-a dat la o parte, a gasit o usa ascunsa care ducea intr-o pivnita. Cand a coborat in beci, americanca a descoperit zeci de rafturi pline cu borcane cu muraturi si gem, dar si sticle de whisky vechi de zeci de ani, scrie Sunny Skyz. Un ziar gasit tot in pivnita arata data de 14 august 1945, asa ca femeia crede ca, cel mai probabil, fostii proprietari si-au construit un buncar in care sa se ascunda in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, anuntaStirileProtv.ro.

Tricoul asta "vorbeste" in orice limba. Satui sa mai care dupa ei diferite ghiduri pentru conversatie atunci cand calatoreau in tari din Asia sau Africa, doi elvetieni au inventat tricoul care "vorbeste". George Horn si Florian Nast au pornit in calatorie in 2013 prin diferite sate asiatice si au reusit sa se inteleaga cu localnicii aratandu-se simplu o fotografie imprimata pe tricoul lor. 40 de semne au fost suficiente pentru a le explica localnicilor ca au nevoie la toaleta, vor ceva de mancare, cauta un taxi, le place ceva anume, vor sa li se faca o poza etc. Tinerii vor sa vanda "traducatorul" perfect pe Internet cu doar 5 dolari bucata. Iar tricoul vine in diferite culori, informeazaClick.

Trailer de 7 ore pentru cel mai lung film din istorie. De cate ore crezi ca ai nevoie sa vezi "Ambiance"? Nu mai putin de 7 ore si 20 de minute dureaza trailerul pentru Ambiance, cel mai lung film facut vreodata. Si daca numai acest fragment care are rolul de a atrage spectatorii dureaza cat trei filme obisnuite, productia suedezului Anders Weberg este facuta sa fie vizionata pe parcursul a... 30 de zile! Acesta este doar primul trailer, pentru ca directorul a anuntat ca il pregateste si inca unul care insa va avea 72 de ore! Daca sunteti curiosi, trebuie sa mai aveti rabdare totusi pana in 2018. Filmul experimental Ambiance, care va fi lansat pe 31 decembrie 2020, este al-negra si prezinta de fapt o singura scena in care doi artisti sunt pe o plaja din sudul Suedei. Atat! Descrisa de Weberg drept o poveste in care "spatiul si timpul se intretaie intr-o calatorie ireala, dincolo de locuri", pelicula este in mod clar dedicata celor mai mari cinefili, altfel cine ar avea rabdare sa stea 30 de zile sa se uite la film, scrieLibertatea.

Tanara care cheltuie o avere pe haine si vacante, insa nu se considera "rasfatata". "Stiu sa traiesc doar in lux". Cheltuie 200.000 de lire sterline pe an pe haine, 30.000 de lire sterline pe operatii estetice, iar atunci cand se tunde ia avionul de la Londra la Moscova. Cu toate astea, Julia Stakhiva nu se considera deloc "rasfatata" de parintii sai extrem de bogati. Se plimba cu propriul Ferrari, merge tot timpul in vacante exotice si nu se uita la bani atunci cand isi cumpara haine. La numai 23 de ani, Julia a ajuns in atentia presei din Marea Britanie, datorita stiului de viata extravagant. "Parintii mei mi-au cumparat prima geanta Louis Vouitton cand aveam 9 ani. Stiu sa traiesc doar in lux, iar ai mei au avut grija mereu sa imi ofere ce e mai bun", a povestit tanara pentru revista Closer. Desi a marturisit ca plateste sute de mii de lire sterline pe haine si operatii estetice, Julia nu se considera speciala, anuntaStirileProtv.ro.