Politista-topless! A fost suspendata din functie pentru ca s-a pozat in sanii goi, in timpul serviciului! Nidia Garcia, o politista din Mexic, a fost suspendata dupa ce si-a facut un selfie topless, cu arma langa ea, in masina de serviciu, in timp ce trebuia sa patruleze strazile din orasul Escobedo, din Mexic, apoi a urcat imaginea pe contul personal de Facebook, aceasta devenind virala. Drept urmare, imaginea a fost vazuta si de sefii ei, care au suspendat-o imediat pe aceasta din functie si i-au cerut femeii, mama a doi copii, sa-si ceara scuze public, tot pe reteaua de socializare, pentru gestul facut. "Am gresit ca m-am fotografiat asa in timpul programului de munca, in timp ce imi purtam uniforma de ofiter. Vreau sa imi cer scuze fata de sefii mei si fata de secretarul de securitate pentru actul meu imoral. Ma simt dezgustata pentru rusinea pe care am adus-o politiei, dar si celor celor doua fiice ale mele, sotului, parintilor, fratelui meu si intregii familii", a scris Nidia pe reteaua de socializare, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Are o inaltime de 60 cm si castiga 3000 de lire pentru un spectacol de dans la bara. Cum arata aceasta tanara din SUA. Sassee Casee, o femeie in varsta de 25 de ani care are o inaltime de aproximativ 60 de centimetri, a fost declarata cea mai scunda dansatoare la bara din intreaga lume. Acesteia i s-a spus in nenumarate randuri ca nu va reusi sa aiba cariera mult visata - stripperita si dansatoare - deoarece este o lume in care competitia este uriasa, cu atat mai mult pentru o persoana ca ea. In prezent, Sassee castiga 3000 de lire pentru un show, impresionand persoane din toata lumea cu abilitatile ei de gimnasta. Ea declara: "Am fost nascuta pentru a face asta. Imi ador meseria. Oamenii sunt socati, se holbeaza sau cred ca sunt un copil. Sunt si fani care ma urmaresc in toata SUA pentru a-mi vedea reprezentatiile". Sassee este nascuta in Statele Unite, iar parintii femeii au o statura normala. Acestia sunt foarte mandri de fiica lor, anuntaStirileProtv.ro.

11 imagini din buncarul secret al lui Winston Churchill, premierul britanic. Tunelul subteran pentru metrou de pe Down Street, din Londra, a fost inaugurat in anul 1907, dar a fost foarte putin utilizat, astfel ca in 1932 acesta a fost inchis. Cand a izbucnit cel de-al Doilea Razboi Mondial, tunelul si statia subterana au intrat din nou in uz, dar cu scopul de a-l adaposti pe Winston Churchill, premierul Marii Britanii. Potrivit ViralNova.com, tunelul are o puternica incarcatura istorica, astel ca anul acesta va fi redeschis de catre Muzeul Transporturilor din Londra. Statia de metrou din Down Street se afla pe linia Piccadilly, intre statia Dover Stree - actuala Green Park - si Hyde Park Corner. In anul 1932, tunelul din aceasta zona a fost inchis deoarece se afla in apropierea altor statii, probabil mai accesibile si mai des folosite. In 1939, statia de metrou a fost selectata sa fie unul dintre adaposturile impotriva bombardamentelor aeriene atunci cand armata nazista a inceput sa atace orasul. Pentru realizarea scopului propus, infrastructura tunelului a fost imbunatatita. A fost impartit in mai multe incaperi, s-au instalat linii telefonice, un lift, o scara de urgenta si chiar toalete, informeazaClick.

Transformarea uluitoare a barbatului care a suferit unul dintre primele transplanturi de fata! Uite-l cum arata acum! Mitch Hunter, un fost soldat caruia i-a fost distrusa fata cand a salvat viata unei femei dintr-un accident de masina, poate zambi din nou si se poate bucura de sarutarile sotiei sale si de imbratisarile copiilor lui, dupa mai bine de 10 ani in care a fost nevoit sa traiasca desfigurat. Transformarea lui este de-a dreptul uluitoare, dupa ce a suferit un transplant de fata si mai multe operatii. Barbatul din SUA, in varsta de 35 de ani, este una dintre primele persoane din lume care a avut sansa sa primeasca o fata cu totul noua. Chipul lui a fost mutilat intr-un accident de masina, in urma cu 14 ani. Autoturismul in care se afla s-a izbit de un stalp de electricitate, iar curentul i-a provocat lui Hunter arsuri groaznice pe fata. Barbatul ar fi putut scapa nevatamat daca nu si-ar fi riscat viata ca sa o salveze pe femeia cu care se afla in masina, viata lui transformandu-se apoi intr-un adevarat cosmar, intrucat oamenii si copii fugeau, tipau si se ascundeau de el pentru ca erau inspaimantati de chipul lui ce il facea sa para un monstru, scrieLibertatea.

Femeia care s-a nascut fara organe sexuale. Boala rara de care sufera si care afecteaza o femeie din 5000. Joanna Giannouli, in varsta de 27 de ani, s-a nascut cu un sindrom rar, care afecteaza o femeie la 5000: nu are uter, cervix sau vagin. Insa, printr-o operatie medicala revolutionara, medicii i-au construit un vagin artificial. Johanna avea 17 ani cand a fost diagnosticata cu sindromul Rokitansky, care apare la o femeie din 5000. Cauzele aparitiei nu sunt clare, dar medicii cred ca este o combinatie intre genetic si factorii din mediul inconjurator. Cercetatorii inca nu au descoperit o gena asociata acestui sindrom. Acum, tanara a ales sa vorbeasca despre boala de care sufera, dar si de faptul ca nu a avut menstruatie si nici nu a putut intretine relatii sexuale, anuntaStirileProtv.ro.