Reactia unor elevi de la o scoala privata dupa ce au mers pentru prima data cu trenu. Au telefon mobil si tableta, au calatorit cu avionul si au parte de vacante exotice, dar nu au calatorit niciodata cu trenul. Este cazul mai multor elevi ai unei scoli private din Craiova care astazi au trait o experinta de neuitat. Au facut o plimbare cu trenul, din Craiova pana in Piatra Olt, in cadrul programului "Scoala altfel". Cei mai multi dintre elevii de la aceasta scoala nu au pus niciodata piciorul intr-un tren. Copiii au povestit ca atunci cand merg in vacanta cu familia folosesc masina sau avionul ca mijlocul de transport. De fapt, trenul a ajuns sa fie folosit de tot mai putine persoane, in conditiile in care deplasarea cu masina dureaza mai putin in Romania din cauza situatiei precare a infrastructurii feroviare, informeaza Digi24.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un baietel de 4 ani si-a socat familia cand a spus ca vrea sa fie fata. Un baietel in varsta de 4 ani crede ca este, de fapt, fata. Acesta le-a spus tuturor ca isi doreste sa poarte rochii atunci cand merge la scoala, pentru a putea fi asemenea celorlalte colege. Mama baietelului a fost foarte receptiva cand fiul sau, Logan, si-a exprimat dorinta de a trai si de a se imbraca asemenea unei fete. "Este o calatorie ce ii va schimba viata, insa sunt pregatita sa il sustin pana la capat", spune Emma Symonds. Aceasta spune ca l-a lasat pe baiat sa poarte haine pentru fete inca de la varsta de 3 ani, iar in urma cu cateva luni i-a permis acestuia sa poarte parul lung. "Un pas mare a fost momentul in care l-am lasat pe Logan sa plece la scoala imbracat intr-un sarafan", povesteste mama baiatului, potrivit Stirile ProTV.

A vrut sa se imbrace, dar a fost ingrozita de ce a gasit in dulap. Viespiile sunt unele dintre cele mai de temut insecte din cauza intepaturilor care nu doar ca sunt deosebit de dureroase, dar sunt si foarte veninoase. Exista persoane care pot deceda din cauza unei intepaturi de viespe. O femeie a facut o descoperire de cosmar atunci cand si-a deschis dulapul pentru haine. Aceasta a gasit o viespe uriasa in sifonierul sau, una de origine asiatica, al carei venin este suficient de puternic incat sa topeasca tesuturile umane, relateaza Metro.co.uk. Din fericire, femeia nu a fost intepata si a reusit sa o ia dintre haine cu ajutorul unui compas, scrie Click.

O pisica printre 50 de dulai. Ce cauta mata la un concurs pentru caini. Boomer este o pisica bengaleza. Desi rasa din care provine este foarte frumoasa, aceasta nu se adreseaza oricui. Este extrem de vicleana si o artista a escapadelor. Pisicile din aceasta specie sunt cunoscute si pentru ca miauna destul de tare. Iata ce se intampla cand peste 50 de caini din diferite specii dau nas in nas cu Boomer la un concurs de frumusete. Reactia cainilor te lasa masca, potrivit Libertatea.

Plutea linistit pe o placa de surf, cand a avut parte de o surpriza uriasa. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare. Un surfer ce plutea linistit pe apa in Oceanside, California, a fost surprins de o balena. Aceasta a tasnit brusc de la o distanta foarte mica, apoi s-a retras in adancuri. Desi balena se afla extrem de aproape de barbat, acesta a reusit sa isi mentina echilibrul si sa nu intre in panica. Scena a fost filmata de niste persoane ce se aflau in zona respectiva, surprinse de aparitia brusca a balenei si de reactia calma a surferului, relateaza Stirile ProTv.