1. Ricky Martin este oficial gay, ne anunta Romantica. Chiar daca nu a comentat niciodata preferintele sale sexuale, Ricky Martin a fost dat de gol de un foarte bun prieten. Ole Henriksen, cel care il consiliaza pe cantaret in materie de produse cosmetice, a declarat ca bunul sau prieten este... gay.

2. Povestea fotografiilor XXX facute de Selena si publicate in Cancan. Actrita de telenovele a avut o relatie ascunsa cu solistul Directiei 5, Cristi Enache, cel care a pozat-o goala cu telefonul mobil si de la care fotografiile s-au "scurs" in presa!

3. Desapartirile prin SMS sunt la moda, scrie EvZ. Unul din sapte oameni a fost anuntat de partenerul de viata printr-un SMS ca relatia s-a incheiat, informeaza Agentia Reuters, citand un studiu efectuat pe 2.194 de subiecti.

4. Fost prezentator la BBC a ajuns actualmente homeless, potrivit Daily Mirror, citat de Gandul. Ed Mitchell de 54 de ani a devenit homeless, după ce si-a vandut casa pentru a putea plati o datorie la banca de 250.000 de lire sterline.

5. Ultima gaselnita pentru sarbatori o reprezinta cadourile erotice. Aceia care vor sa-si amuze partenerul, ori chiar sa-i transmita un mesaj... subtil au o varianta: sculpturile erotice din lemn ale lui Gheorghe Solomon, ne informeaza Cancan. Un falus de 30 de cm din lemn costa putin peste 3 milioane de lei.

6. Adriana Bahmuteanu spune ca Banica jr. este un frustrat si o parodiaza in melodiile lui fiindca nu i-a cedat avansurilor, scrie Libertatea. Nu doream sa-mi aduc aminte de episodul penibil care s-a petrecut in urma cu opt ani, pe vremea cand Stefan era casatorit cu Mihaela Radulescu. Eu aveam o relatie destul de apropiata cu Mihaela, mergeam la ei acasa. In acest context, Banica jr a inceput sa se dea la mine numai pentru ca sa ii faca in ciuda Mihaelei.

7. In sfarsit, s-a intamplat: un om a muscat un caine!, anunta Romantica. Oricat de anecdotic ar parea enuntul, acesta e abia inceputul! Omul - un indian gospodar, dupa toate indiciile - s-a infuriat pe caine cand... l-a prins cu rata in gura! L-a prins cu rata-n gura la figurat, caci pentru a-l prinde la propriu l-a fugarit prin toata curtea, iar cand a pus mana pe el, a mai avut de purtat si-o lupta grea. Omul a reusit sa muste cainele de gat, dar si "Zdreanta indian" a ripostat serios

8. Rusii vor sa lanseze vodca Medvedevka, scrie 7Plus. De cind Putin si-a desemnat succesorul, agentia guvernamentala rusa Rospatent, care reglementeaza proprietatea industiala, a fost literalmente asaltata de proprietarii de distilerii. Acestia nu puteau scapa ocazia de a lansa un nou produs "tare" pe piata, in buna traditie ruseasca...

9. Jordan vrea un vibrator fierbinte, scrie Cancan. Vedeta "Playboy", Katie Price, cunoscuta sub numele de Jordan, este pasionata de toate jucariile sexuale si are o colectie impresionanata acasa. Iarna doreste insa doar jucarii care sa s eincalzeasca singure.

10. Experimentul „Braila”-La vanatoare de porci mutanti.In Insula Mare, autoritatile au exterminat cateva mii de animale care au coborat pe scara evolutiei, transformandu-se din exemplare domestice in salbatice, scrie EvZ. Transformarea este rezultatul imperecherii mistretilor din Parcul National Insula Mica a Brailei cu scroafele domestice lasate de tarani pe coclaurii dintre ape.