Spargatori de case cu giranti. Ca sa nu riste un atac in gol si sa ia "teapa", infractorii cer garantii informatorilor care le dau ponturi. Un bandit cu staif, cu renume in lumea infractorilor, poate intra intr-o casa pacalind proprietarul, escaladand ziduri sau fortand orice fel de yala, oricat de performanta ar fi. Insa ca sa evite riscul sa deschida usa unei locuinte "goale", unii spargatorii "lucreaza" doar la pont. Informatorii lor sunt pusi insa sa gireze atacul cu echivalentul in bani al prazii care s-ar afla in respectiva casa! Inedita metoda vine dupa un val de rateuri al spargatorilor care, pana mai ieri, urmau orbeste informatiile puse la dispozitie de diversi indivizi care-si fac veacul in mediile interlope, scrie Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Trucul neobisnuit prin care iti poti da seama daca o femeie are implanturi mamare. Este nevoie doar de o lanterna. Wichooda Cheychom un model si bloggerita din Thailanda a tinut sa le arate prietenilor sai virtuali cum iti poti da seama daca o femeie are implanturi mamare. Tanara a exemplificat procedeul chiar pe ea insasi. Fata foloseste doua lanterne pentru a le depista pe cele care si-au marit sanii si le recomanda oamenilor sa utilizeze chiar blitul de la telefonul mobil. Totusi, Wichooda marturiseste ca metoda este viabila doar daca te afli langa persoana pe care vrei sa o testezi si sunteti suficient de apropiati, dupa cum explica stirileprotv.ro.

''The Black Knight'', obiectul misterios care ar orbita Terra inca de acum 13.000 de ani. Adeptii teoriilor conspirationiste sustin ca in jurul planetei noastre orbiteaza un satelit de origine extraterestra, denumit "The Black Knight" (,"Cavalerul Negru"). Lumea stiintifica nu accepta aceasta ipoteza, respingand, totodata, ideea conform careia obiectul misterios ar avea o vechime de circa 13.000 de ani. Povestea OZN-ului a aparut pentru prima data in anul 1954. Atunci, in publicatiile americane ,"St. Louis Post Dispatch" si ,"San Francisco Examiner" aparea o serie de articole referitoare la detectarea a doi sateliti care orbitau Pamantul. La acea vreme, omenirea nu dispunea inca de tehnologia necesara lansarii unor asemenea dispozitive in spatiul cosmic, scrie Descopera.ro.

Tom si Jerry sunt vinovati pentru infiintarea ISIS. Cine face aceste declaratii. Tom si Jerry s-au nascut in 1940, fiind creati de Joseph Barbera si William Hanna, si au rulat pe micile ecrane si in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. Recent, seful Serviciilor Secrete Egiptene a declarat in fata studentilor de la Universitatea din Cairo ca personajele de desene animate stau la baza infiintarii Statului Islamic, scrie Daily Mail. Tom incurajeaza extremismul, actiunile sadice, tortura, iar Jerry este simbolul razbunarii "celui mic, aflat de partea binelui", scrie realitatea.net.

O familie gasea mereu deschis cosciugul bebelusului lor, mort la 1 an. Ce au descoperit in interior, dupa 50 de ani. Trupul mumificat al unui bebelus, care a murit in urma cu 5 decenii, este venerat ca un zeu, acum, dupa ce s-au intamplat lucruri stranii la mormantul sau. Conform publicatiei Express, copilul a murit cand avea doar un an, in Banada Florida, un orasel mic din Argentina. La sapte ani de la moarte, familia a gasit mormantul deschis si plin cu obiecte. Desi, initial, au crezurt ca furtuna a fost de vina, acelasi fenomen straniu s-a intamplat si in alte dati. Vestea a circulat rapid in satul natal al baietelului, iar parintii au luat o decizie extrema, potrivit stirileprotv.ro.

O companie din SUA vrea sa readuca la VIATA 20 de pacienti. Cum va fi posibil acest lucru. Unei companii de biotehnologie din SUA i-a fost data permisiunea de a recruta 20 de pacienti aflati in moarte clinica, pentru a incerca sa le aduca sistemul lor nervos central inapoi la viata. In cazul in care medicii reusesc sa reanimeze cu succes parti superioare din maduva spinarii, exista posibilitatea de a repune in functiune functii vitale ale corpului, cum ar fi respiratia sau bataile inimii. Echipa Bioquark Inc spune ca intentioneaza sa inceapa sa recruteze pacienti pentru proiectul lor, denumit ",ReAnima Project", in cel mai scurt timp posibil, potrivit Descopera.ro.