O studenta s-a trezit cu 4,6 milioane de dolari in cont. Cat a cheltuit pana sa o prinda politia. Un tribunal australian a scutit de inchisoare o studenta care a cheltuit o parte din cele 4,6 milioane de dolari pusi la dispozitia ei din greseala de o banca, noteaza BBC. Avocatul acesteia sustine ca fata ar fi cheltuit peste 1 milion de dolari pe genti si alte produse de lux, aflam din Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Motivul pentru care China a interzis videourile in care oamenii manaca banane. Ce cred internautii despre aceasta decizie. Autoritatile chineze au introdus un nou set de reguli in ceea ce priveste materialele video postate pe internet. Utilizatorii retelelor sociale nu mai au voie sa se filmeze in timp ce mananca o banana in mod lasciv. Site-urile trebuie sa fie de acum vigilente si sa indeparteze orice material neconform, anunta Stirile Pro Tv.

Bleah! Au facut bere din scamele adunate in buric. Uite ca si burtica de bere este buna la ceva! Strange scame, si dezvolta adevarate colonii de microorganisme numai bune pentru folosit in procesul tehnologic de productie al berii. Berarii Brendan Baker si Matthew Boustead au creat deja prima licoare... din buric. Absolventii Universitatii Monash, Brendan Baker, Doug Bremner si Matthew Boustead, si-au transformat pasiunea in idee de afacere. Recent, ei au omologat o noua reteta de bere si la 20 mai, o vor lansa cu mare tam-tam pe piata, scrie Click.

O bunicuta de 80 de ani si-a rugat nepoata sa o machieze. Rezultatul a uimit mii de oameni. O tanara make-up artist, pasionata de frumusete, face senzatie pe internet, dupa ce a reusit sa isi transforme bunica, in varsta de 80 de ani, cu ajutorul machiajului. Batrana de 80 de ani a fost machiata ca la carte de nepoata ei, cunoscuta pe Instagram pentru machiajele spectaculoase pe care le realizeaza, potrivit Libertatea.

Rochia "crescuta" din ciuperci, creatia unui designer care a inventat un nou tip de material biodegradabil. Un creator de moda olandez, Aniela Hoitink, in varsta de 41 de ani, a reusit sa obtina o creatie vestimentara biodegradabila cu ajutorul mai multor tipuri de ciuperci pe care le-a cultivat in 350 de recipiente in forma de disc. Ciupercile au crescut intr-o saptamana si jumatate, apoi discurile au fost asamblate fiind lipite unul de altul, fara sa fie nevoie de coasere, noteaza Adevarul.