Care este numarul prim ilegal in Statele Unite ale Americii si cum poate fi explicat acest lucru.Numarul 85650789657397829... (+ alte 1.402 cifre) este un numar ilegal in Statele Unite ale Americii, si acest lucru are de a face, in mare, cu procesul de criptare a datelor si distributia ilegala a materialelor cu drepturi de autor, relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Uite-asa te baga-n boala: tunde iarba-n pielea goala.Britanica Pippa-Lily de 27 de ani e total lipsita de inhibitii. Este mandra de corpul ei si de aceea s-a angajat la un site pentru adulti unde face striptease, sex in fata camerei de luat vederi si chiar sedinte sado-maso. In timpul liber studenta din Essex, Marea Britanie, ofera reprezentatii sexy pentru vecini: gradinareste in pielea goala. Recent, ea si-a lansat oficial serviciile de "gradinar profesionist" pe piata profitand de "Ziua Nationala a Gradinaritului in Pielea Goala", aflata la cea de a 10-a editie, potrivitClick.

Si-a desenat chipul pe decapotabila roz.Nu mai stie ce sa faca pentru a fi bagata in seama! Este vorba de Lenuta, o tanara devenita celebra in Oradea, din cauza apucatrurilor sale de pitipoanca. Deja cunoscuta ei decapotabila roz bonbon a primit recent un upgrade! Lenuta, pitipoanca ce defileaza mandra pe strazile municipiului Oradea la volanul unei masini roz, s-a gandit ca decapotabila ei colorata tipator nu atrage indeajuns de multa atentie si si-a desenat chipul pe capota! Tanara a postat apoi fotografii pe internet, spre amuzamentul unui blog local, bihorel.ro. Lenuta este insa clienta veche a jurnalistilor din comunitate, bolidul ei roz fiind deseori fotografiat parcat aiurea prin oras, informeazaLibertatea.

A postat online un anunt in care spunea ca vrea sa fie mancat de viu si a primt raspuns de la un canibal.Markus Dubach se gandea uneori la sinucidere, insa nu a fost serios in ziua in care a postat pe un site un anunt in care spunea ca ar vrea sa fie mancat de viu. Elvetianul a fost socat cand a primit un raspuns de la un barbat care pretindea ca este canibal si i-a spus ca si-ar dori sa-l manance. Mai mult din curiozitate, Markus s-a lansat intr-o conversatie cu slovacul Matej Curko (foto), crezand, la inceput, ca acesta pur si simplu are un simt al umorului macabru, relateaza Metro. Insa, treptat, lucrurile au devenit foarte intense, iar intr-o zi Markus a primit de la acesta o poza cu parti din corpul unei femeie, alaturi de mesajul: "Aceasta e opera mea", potrivitStirile ProTv.

N-o sa crezi ce meserie are aceasta brazilianca in viata de zi cu zi.Desi ai putea spune ca este antrenoare de fitness sau poate artist tatuator daca ne-am lua dupa multitudinea de desene de pe corp, ei bine, brazilianca Rita Mattos isi castiga traiul zilnic cu ajutorul unei meserii considerata atipica pentru o tanara care lucreaza din cand in cand si ca model. Desi face furori in costumul de baie, jobul principal al Ritei nu este pozatul pentru reviste de moda, ci curatatul strazilor din Rio de Janeiro, aglomerata metropola braziliana. De la primele ore ale diminetii, tanara de 23 de ani matura chiar si 12 ore orasul in care traieste, noteaza allnight.com, citat deClick.