Lovita peste fata de o drona in timpul unei sedinte foto.Jess Adams, in varsta de 25 de ani, era in timpul unei sedinte foto pe o plaja din Miami cand a avut parte de un incident nu tocmai placut. Tanara a fost lovita peste fata de o drona. Jess facea sedinta foto pentru promovarea unei noi linii vestimentare, cand vantul puternic, dar si neatentia au facut ca drona sa vina direct in fata ei, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

O bomba sexy le cere votul locuitorilor din Petrosani.O adevarata bomba sexy se afla pe lista de candidati pentru un loc in Consiliul Local al municipiului Petrosani. Un pictorial incendiar cu ea, care a circulat pe retelele de socializare, a starnit interesul votantilor de sex masculin din oras, dar in acelasi timp a "salvat" organizatia din care face parte de la desfiintare. Tanara aspiranta la un fotoliu de consilier local a fost aruncata in batalia electorala de catre liderii PRM Petrosani, care recunosc ca alegerea ei nu a fost deloc intamplatoare, anuntaLibertatea.

Asa ceva nu se poate! A defilat cu "pasarica" goala pe covorul rosu.Actrita Denise Capezza a patit rusinea chiar la premiera serialului de televiziune "Gomorra", in care interpreteaza unul din rolurile-cheie. Denise a ales o rochie provocatoare, cu lenjerie intima inclusa, care a tradat-o chiar in momentul pozei oficiale. Denise Capezza (25 de ani) a vrut sa faca impresie cu o rochie foarte sexy, care-i lasa descoperit piciorul drept de sus pana-n calcaie. Cum o pereche de chiloti ar fi stricat ansamblul, designerul rochiei a conceput un "apendice" care sa protejeze zona intima de ochii curiosilor, potrivitClick.

S-a expus unor riscuri uriase pentru a-i impiedica pe angajatii de la tractari sa-i ridice masina.O soferita care a parcat ilegal a luat o decizie inedita pentru a-i opri pe muncitori sa i-o ridice. Fara sa-si dea seama la ce risc se expune, femeia incaltata cu niste papuci se agata de portbagajul masinii aflate in mers si ramane acolo o bucata buna de drum. Momentul care s-a petrecut in Taiwan a fost filmat de un alt participant la trafic, relateaza Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Judecatorul care vine cu bicicleta la instanta.Intr-o lume grabita spre niciunde, si care nu se mai da jos din masina, un magistrat de la Judecatoria Cluj Napoca vine in fiecare dimineata, la serviciu, pe doua roti. Fost presedinte al instantei, Lucian Marian a marturisit ca a fost si el pradat de hoti Echipat regulamentar, judecatorul Lucian Marian, de 36 de ani, poate fi vazut cum pedaleaza pe pistele de biciclete, care au aparut peste noapte, prin tot Clujul, relateazaEVZ.