Femeie atacata in plina strada de o gasca.Gasca este cunoscuta ca fiind temperamentala din fire, insa una din Canada a facut execes de zel, dupa ce a atacat o femeie in plina strada. In imaginile filmate de un martor care se afla intr-o masina parcata, este surprinsa tanara care nu mai scapa de pasarea nervoasa. Alearga cu viteza spre ea si ii sare pe umeri, dupa cateva miscari femeia speriata reuseste sa scape de gasca, insa pentru doar cateva secunde., relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Stiati ca si gorilele pot fi lesbiene? Iata dovada.Se pare ca nu doar in cazul oamenilor poate fi intalnit comportamentul homosexual. In Rwanda, potrivit ultimelor cercetari, au fost descoperite primele gorile lesbiene. Oamenii de stiinta au fost uimiti de o asemenea descoperire, dar exista dovezi in acest sens. Profesorul Cyril Grueter, cercetator la Universitatea din Western Australia, observa gorilele de munte din Rwanda de mai mult timp, relateaza Metro.co.uk, citat deClick.

Cum sa nu fii un ghiolban pe RATB in Bucuresti.RATB-ul a devenit un subiect aprins in ultimele saptamani, pentru ca apar din ce in ce mai multe clipuri cu scandaluri, fie ca vorbim de niste cocalari care bat alti cocalari pentru ca pun muzica tare sau pur si simplu de oameni care nu vor sa-si cumpere bilet si se imping cu controlorii. Ideea e ca RATB-ul e o menghina de transpiratie, ghionturi si frustrare umana prin care multi dintre noi suntem obligati sa trecem zilnic, scrieVice.

Proiect de lege: internet gratuit in orice birt.Mihai Sturzu, deputat independent, vrea o lege care sa oblige toate institutiile publice si localurile din tara sa ofere internet gratuit clientilor. Potrivit proiectului de lege, fiecare proprietar de birt, restaurant, bar sau club va fi nevoit sa isi faca abonament la internet pentru a-l putea oferi mai departe clientilor. La fel va fi si in primarii, spitale, scoli si institutiile publice. Daca legea ar intra in vigoare ar trebui ca romanii sa aiba internet gratuit in fiecare restaurant, bar, club sau terasa la care merg, potrivitLibertatea.

"De asta ai plecat azi-dimineata din casa mea?" Momentul in care amanta intra in biserica in timp ce barbatul se casatoreste.Imaginile surprinse de un invitat la o nunta au ajuns viral pe internet. In timp ce mirele si mireasa isi jura credinta in fata preotului, amanta barbatului soseste neinvitata la ceremonie. Clipul a fost pus pe YouTube si vizualizat de sute de persoane, multi spunand ca scena este demna de Oscar, relateazaStirile ProTv.